Ctefy Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 20 16 Ekim 2024 #1 Normalde coop sunucu kurup arkadaşımla oynayabiliyoruz. Singleplayerde de mod kurup sorunsuz oynayabiliyorum fakat coop a mod eklediğimde "Sunucu başlatma esnasında durduruldu" hatası alıyorum. Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri Screenshot_20241016_141214_com.nvidia.geforcenow.jpg 123,2 KB · Görüntüleme: 93
Normalde coop sunucu kurup arkadaşımla oynayabiliyoruz. Singleplayerde de mod kurup sorunsuz oynayabiliyorum fakat coop a mod eklediğimde "Sunucu başlatma esnasında durduruldu" hatası alıyorum. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 837 Çözümler 1 16 Ekim 2024 #2 Önceden kurulmuş bir servere mi mod yükledin acaba? Baştan server kurup dünyayı başlatmadan önce modla beraber başlatmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
Önceden kurulmuş bir servere mi mod yükledin acaba? Baştan server kurup dünyayı başlatmadan önce modla beraber başlatmayı denedin mi?
KS KS Ctefy Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 20 16 Ekim 2024 #3 uuua dedi: Önceden kurulmuş bir servere mi mod yükledin acaba? Baştan server kurup dünyayı başlatmadan önce modla beraber başlatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Onu da denedim. Yeni server a en basitinden 1 mod bile eklesem aynı hatayı veriyor Artı 0 Eksi
uuua dedi: Önceden kurulmuş bir servere mi mod yükledin acaba? Baştan server kurup dünyayı başlatmadan önce modla beraber başlatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Onu da denedim. Yeni server a en basitinden 1 mod bile eklesem aynı hatayı veriyor