U Utku70 Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 Merhaba, Project Zomboid oyununda bu efektin anlamı nedir? Project Zomboid'in wiki sayfasında bile bulamadım. Anlamını bilen var mı? Dosya Ekleri poroject zomboid.PNG 18,7 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba, Project Zomboid oyununda bu efektin anlamı nedir? Project Zomboid'in wiki sayfasında bile bulamadım. Anlamını bilen var mı?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 21 Nisan 2024 #2 utku arrlan dedi: Merhaba, Project Zomboid oyununda bu efektin anlamı nedir? Project Zomboid'in wiki sayfasında bile bulamadım. Anlamını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bile onca zaman oynadım bu efekti bilmiyorum. Ne yaptıktan sonra oldu. Artı 0 Eksi
utku arrlan dedi: Merhaba, Project Zomboid oyununda bu efektin anlamı nedir? Project Zomboid'in wiki sayfasında bile bulamadım. Anlamını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bile onca zaman oynadım bu efekti bilmiyorum. Ne yaptıktan sonra oldu.
KS KS U Utku70 Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 DMN dedi: Ben bile onca zaman oynadım bu efekti bilmiyorum. Ne yaptıktan sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım gönderdi, kafalarına basılarak öldürülen zombilerin cesetlerinin yakınında durunca boyle oluyor. Wikiyede baktım sonuç bulamadım. Artı 0 Eksi
DMN dedi: Ben bile onca zaman oynadım bu efekti bilmiyorum. Ne yaptıktan sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım gönderdi, kafalarına basılarak öldürülen zombilerin cesetlerinin yakınında durunca boyle oluyor. Wikiyede baktım sonuç bulamadım.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 21 Nisan 2024 #4 utku arrlan dedi: Hocam arkadaşım gönderdi, kafalarına basılarak öldürülen zombilerin cesetlerinin yakınında durunca boyle oluyor. Wikiyede baktım sonuç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bulantı desem değil zehirlenme desen değil. Valla hocam bilemedim. Artı 0 Eksi
utku arrlan dedi: Hocam arkadaşım gönderdi, kafalarına basılarak öldürülen zombilerin cesetlerinin yakınında durunca boyle oluyor. Wikiyede baktım sonuç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bulantı desem değil zehirlenme desen değil. Valla hocam bilemedim.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.330 Makaleler 3 Çözümler 84 21 Nisan 2024 #5 Oyun modlu mu? Artı 0 Eksi
KS KS U Utku70 Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #6 Maxtoric dedi: Oyun modlu mu? Genişletmek için tıkla... Evet, ama sadece NPC modu var ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Oyun modlu mu? Genişletmek için tıkla... Evet, ama sadece NPC modu var ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 21 Nisan 2024 #7 utku arrlan dedi: Evet, ama sadece NPC modu var ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen mod kaynaklı hocam çünkü native'de böyle bir effekt yok. Artı 0 Eksi
utku arrlan dedi: Evet, ama sadece NPC modu var ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen mod kaynaklı hocam çünkü native'de böyle bir effekt yok.
Bilham Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 766 Çözümler 31 Yer Doğu Karadeniz Daha fazla Sistem Özellikleri HUAWEI Matebook D15 2020 Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurduğunuz modla alakalı olduğu burada açıklanmış. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurduğunuz modla alakalı olduğu burada açıklanmış.
0Parşömen Megapat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 370 Çözümler 1 Yer İstanbul 21 Nisan 2024 #9 Clueless Artı 0 Eksi