zAwarsy Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Oyunda bulunan hurda, parçalanmış, patlamış veya yanmış gibi gözüken arabaları kaldırmanın yolu yok mu? Çünkü Louisville'ye geçiş yerindeki köprüye yerleşmek istiyorum. Fakat bu hurda araçlar bunu mümkün kılmıyor. Dosya Ekleri resim_2024-05-26_234929678.png 16,4 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba. Oyunda bulunan hurda, parçalanmış, patlamış veya yanmış gibi gözüken arabaları kaldırmanın yolu yok mu? Çünkü Louisville'ye geçiş yerindeki köprüye yerleşmek istiyorum. Fakat bu hurda araçlar bunu mümkün kılmıyor.
k.ylvc Decapat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 751 Makaleler 2 Çözümler 37 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2024 #2 Kaynak hamlacı kullarak. Hurda Arabalar - PZwiki Artı 0 Eksi
KS KS zAwarsy Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #3 k.ylvc dedi: Kaynak hamlacı kullarak. Hurda Arabalar - PZwiki Genişletmek için tıkla... Hocam aslında düşünmüştüm fakat tamircilik falan istiyor diye hiç girişmedim. Ve ayrıca herhangi bir şeyde level istiyor mu gereksinim olarak? Artı 0 Eksi
k.ylvc dedi: Kaynak hamlacı kullarak. Hurda Arabalar - PZwiki Genişletmek için tıkla... Hocam aslında düşünmüştüm fakat tamircilik falan istiyor diye hiç girişmedim. Ve ayrıca herhangi bir şeyde level istiyor mu gereksinim olarak?