Project Zomboid oynanır mı?

CoolShabes

Femtopat
Daha fazla  
Steam'den aldım bir 30 dakika boyunca oynadım. Ama sıkıldım yani nasıl diyeyim bana göre değil açıkçası hemen ölüyorum. Ama insanlar cok övüyor modlarla beraber güzel diyorlar bir şans daha vermeli miyim yoksa iade mi etsem? Bir kere öldün mü save de gidiyormuş o muhabbet de canımı sıktı.

bence bir şans daha ver arkadaşlarınla oyna biz öyle yaptık çok zevkliydi

Modlarla çok daha iyi seviyeye geliyor ama ekip lazım o tür oyunlara, tek bir yerden sonra zorluyor ve bayıyor. Ekibin yoksa farklı oyunları değerlendir.

Modlarla çok daha iyi seviyeye geliyor ama ekip lazım o tür oyunlara, tek bir yerden sonra zorluyor ve bayıyor. Ekibin yoksa farklı oyunları değerlendir.

Hocam bizim arkadaşlara göre oyun pahalı yani 7 dolar bende CS'den kasa düşürerek aldım tek oynamak pek sarmazsa iade etmeyi bende düşünüyorum.

Hocam arkadaşım al al diye ısrar etmişti ve aylar öncesinde almamıştım. Geçen gün böyle bir ilgimi çekti ve offline hesap alarak oynamayı denedim. Yarım saat, kırk dakika oynadım ve ilk oyunumda malesef öldüm. Arkadaşlarla birlikte oynayacağım için çok sınırlarımı zorlamadan kapattım.
Oyun çok keyifli geldi bana ama dediğiniz gibi tek kişi sıkabilir, biz iki üç kişiyiz. Onun haricinde arkadaşımın da önerdiği eğitim videosu var dilerseniz onu atayım, izleyip bir kez daha şans verin.

Profilime girerseniz bu tarz oyunlara nasıl alışabilirim diye konuyu daha bir iki gün önce açtım. Bu oyun hafiften hoşuma gitti.

Tek oynayınca zor oluyor. En son mikrodalga yangın çıkartınca Alt+F4 atmıştım bir süredir de girmiyorum

Atarsan sevinirim başkan oyun gerçekten hoşuma gitti iade de etmek çok istemiyorum aslında öğrensem iyi olabilir.

Atarsan sevinirim başkan oyun gerçekten hoşuma gitti iade de etmek çok istemiyorum aslında öğrensem iyi olabilir.
Bu videoydu hocam. Göz atın dediğim gibi, belki bir kaç özelliği bilip başlayınca hoşunuza gider. Bende sıkılmamak için dediğim gibi öldükten sonra çıktım. Bu oyunun Türkiye discord sunucusu falan yok mu? oradan arkadaş falan bulursunuz belki.

Bakarım reisim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…