Project Zomboid oynanırken bir anda oyun kapandı ve yüklü değil olarak göründü

kahwe0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşımla Project Zomboid oynarken ilk başta oyunum aniden dondu. Bu durum 2-3 saniye sürdü ve ardından tekrar normale döndü. Sunucu dondu sandım. Yaklaşık 5-6 dakika sonra aynı şey tekrar oldu ve bu sefer oyun kendini kapattı.
Steam'den tekrar girmeye çalıştığımda hata aldım. Steam'i kapatıp açtığımda ise hard diskte bulunan bütün oyunlarım “yüklü değil” olarak gözüküyordu. Hard disk hâlâ görünüyordu ve içindekiler de aynı şekilde duruyordu. Ancak dosyalar açılmıyor, fotoğraflar görünse bile üstte hata kodu veriyordu.
Bilgisayarı yeniden başlattığımda Windows’a geçemeden öylece kaldı. Kasadan kapatma düğmesine bastım, bir süre bekledikten sonra tekrar açtım. Her şey normale döndü ve şu anda hard diskteki tüm dosyalarıma ulaşabiliyorum.
Endişelenmem gereken bir şey var mı? Disk sağlığını kontrol ettiğimde ciddi bir problem göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunların için Steam-Ayarlar-Depolama-Kütüphaneyi onar. Samsung ssdler sağlam oluyor birşey olacağını sanmıyorum. Ama hdd için aynısını söyleyemem. Büyük ihtimal oyunların hdd diye varsayıyorum.

Oyunların bi miktarı hdd de. Project zomboid ve diğer 3 4 oyun var. Daha çok video, fotoğraf v.b. şeyler için kullanıyorum. İkisinde de 150gb dan fazla yer var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…