Project Zomboid Whisperer modu var mı?

Mr Kedy

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, başlıkta yazdığı gibi The Walking Dead'deki Fısıldayanlar (Whisperer) modu yada benzeri zombi sürülerinin arasında gezebileceğimiz bir mod var mı?

Kendim araştırıp buldum bir-iki tane: Unidentified mod ve Zombie Camouflage mod, İyi oyunlar.

Merhabalar, başlıkta yazdığı gibi The Walking Dead'deki Fısıldayanlar (Whisperer) modu yada benzeri zombi sürülerinin arasında gezebileceğimiz bir mod var mı?

Kendim araştırıp buldum bir-iki tane: Unidentified mod ve Zombie Camouflage mod, İyi oyunlar.

Son düzenleme:
Merhaba, başlıkta yazdığı gibi The Walking Dead'deki fısıldayanlar (whisperer) modu ya da benzeri zombi sürülerinin arasında gezebileceğimiz bir mod var mı?

Kendim araştırıp buldum bir-iki tane: Unidentified mod ve zombie camouflage mod, iyi oyunlar.

Kendim araştırıp buldum bir-iki tane: Unidentified mod ve zombie camouflage mod, iyi oyunlar.

Şu oyunu yeni keşfettim, eski oyunu ve görüntülerini bilmiyorum ama 11 yılda nasıl bu kadar az geliştirmişler diye düşünmüyor değil insan, çok basit 3-5 mod var mesela yumruk atmak gibi bugün keşfettim o modu, bunu eklemek çok mu zor, insanın aklı almıyor vallahi, bir de böyle yaratıcı fikirleri görünce iyice düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı