K KIDsErBIA Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB RAM, 480 GB SSD, Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz, Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB, 32 bit 60 Hz ekran Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #1 Merhaba, bayağıdır oynadığım oyunda ısırıldım. İnternetten biraz araştırdım, kesinlikle öleceğimi söylüyor. Ben diyorum ki bir anti virüs modu vardı, virüsün ilacını oyuna ekliyordu. O modu daha önce oynadığım save'a kursam mod aktif olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2024
Merhaba, bayağıdır oynadığım oyunda ısırıldım. İnternetten biraz araştırdım, kesinlikle öleceğimi söylüyor. Ben diyorum ki bir anti virüs modu vardı, virüsün ilacını oyuna ekliyordu. O modu daha önce oynadığım save'a kursam mod aktif olur mu?
Jagers Femtopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 2 16 Haziran 2024 #2 Dediğiniz modu biliyorum. Direkt aktif oluyor fakat kısa süre içinde öleceksiniz. O ilacı bulmak da aşırı zor bir şey. Artı 0 Eksi
Dediğiniz modu biliyorum. Direkt aktif oluyor fakat kısa süre içinde öleceksiniz. O ilacı bulmak da aşırı zor bir şey.
KS KS K KIDsErBIA Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB RAM, 480 GB SSD, Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz, Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB, 32 bit 60 Hz ekran Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #3 Jagers dedi: Dediğiniz modu biliyorum. Direkt aktif oluyor fakat kısa süre içinde öleceksiniz. O ilacı bulmak da aşırı zor bir şey. Genişletmek için tıkla... Oyuna sandbox modundan girmiştim hernagi bir hile ile elde etme şansım yok mu? Artı 0 Eksi
Jagers dedi: Dediğiniz modu biliyorum. Direkt aktif oluyor fakat kısa süre içinde öleceksiniz. O ilacı bulmak da aşırı zor bir şey. Genişletmek için tıkla... Oyuna sandbox modundan girmiştim hernagi bir hile ile elde etme şansım yok mu?
Jagers Femtopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 2 16 Haziran 2024 #4 KIDsErBIA dedi: Oyuna sandbox modundan girmiştim hernagi bir hile ile elde etme şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Burada bir şey indirmeden hile menüsü açmayı gösteriyor. Hile menüsünden kendinizi iyileştireceksiniz sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
KIDsErBIA dedi: Oyuna sandbox modundan girmiştim hernagi bir hile ile elde etme şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Burada bir şey indirmeden hile menüsü açmayı gösteriyor. Hile menüsünden kendinizi iyileştireceksiniz sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et