Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.081 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 Project Zomboid'de beta sürümü indirdim ama geri kaldıramıyorum. Nasıl sileceğim?
Çözüm Quazy 29 Ekim 2021 Yszuf dedi: Kütüphanenizde oyuna sağ tıklayınca "Kaldır" seçeneği olması gerek. Genişletmek için tıkla... Ben betasını kastetmiştim diğer sürümleride vardı. Direkt kaldırdım.
Yszuf dedi: Kütüphanenizde oyuna sağ tıklayınca "Kaldır" seçeneği olması gerek. Genişletmek için tıkla... Ben betasını kastetmiştim diğer sürümleride vardı. Direkt kaldırdım.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 29 Ekim 2021 #2 Kütüphanenizde oyuna sağ tıklayınca "Kaldır" seçeneği olması gerek. Artı 0 Eksi
KS KS Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.081 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #3 Yszuf dedi: Kütüphanenizde oyuna sağ tıklayınca "Kaldır" seçeneği olması gerek. Genişletmek için tıkla... Ben betasını kastetmiştim diğer sürümleride vardı. Direkt kaldırdım. Artı 0 Eksi Çözüm
Yszuf dedi: Kütüphanenizde oyuna sağ tıklayınca "Kaldır" seçeneği olması gerek. Genişletmek için tıkla... Ben betasını kastetmiştim diğer sürümleride vardı. Direkt kaldırdım.