Prometheus One UI custom ROM kurduğum için pişmanım

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba dostlar, bugün J7 Prime telefonuma Custom ROM attım ama ROM hiç beklemediğim gibi çıktı. ROM'u attığıma çok pişmanım, bu 3.kez ROM atışım ve 2 defa Custom ROM 1 defa da stock ROM attım, safetynet testinden geçiyor yazmış geliştirici ama yüklediğimde Enpara uyarı verdi.

ROM: Prometheus One UI.

Geçmiş olsun,Stock ROM'a geri dönebilirsiniz.

Teşekkürler bir de son bir şey soracağım bu telefona Magisk diye bir root programı da yüklü gelmiş ama nasıl kaldıracağım bilmiyorum.

Mevcut ROM'un içinde mi geldi yoksa ilk rom işleminden sonra da var mıydı?

Ben de J5'e LineageOS yüklemiştim. Sonra ilk stock Android sürümü olan 5'e downgrade ettim. Şarj konusunda çok iyi şuan. En düşük sürümlü stock ROM tavsiye ederim.

Cok bilgim yok bir şey sormak istiyorum. Banka uygulamalari degil Custom ROM, root atildiginda bile guvenlik sebebiyle hata verip uygulamadan atiyor. Custom ROM kullananlar banka uygulamalarini kullanabiliyor mu?

Root'lu değil ise sadece uygulama yüklüyse Magisk'i kaldır seçeneği yoktur. Magisk uygulaması açıkken ekran görüntüsü atabilir misiniz?​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…