Hazerr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar sabahtan beri indirdim sildim olmuyor indiriyorum masaüstünde klasör açıyorum çıkar diyorum hata veriyor kafayı yiyeceğim gerçekten. İnsanlarda WinRAR olarak inmiyor ama bende WinRAR olarak iniyor biri yardım edebilir mi?
Arkadaşlar sabahtan beri indirdim sildim olmuyor indiriyorum masaüstünde klasör açıyorum çıkar diyorum hata veriyor kafayı yiyeceğim gerçekten. İnsanlarda WinRAR olarak inmiyor ama bende WinRAR olarak iniyor biri yardım edebilir mi?
KS KS Hazerr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #21 chocletemofyyxx dedi: Windows üzgün. D şaka maka ben bir çözüm bulamadım Allah rahmet eylesin. Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri uğraştım kurduğum tüm modları da bozdu rezil uygulama. Artı 0 Eksi
chocletemofyyxx dedi: Windows üzgün. D şaka maka ben bir çözüm bulamadım Allah rahmet eylesin. Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri uğraştım kurduğum tüm modları da bozdu rezil uygulama.