Promptlara en uygun ve düzgün resimler hazırlayan ücretsiz AI hangisi?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba son birkaç gündür aklımda yapay zekaya bir resim hazırlatmak vardı. Gemini, Copilot, ChatGPT denedim. Aynı şeyi kelimeleri veya kelimelerin yerlerini değiştirerek defalarca kez yazmışlığım var. Ama her promptta AI modelleri var olan resimleri daha berbat hale getiriyor. Ücretsiz ve gerçekten promptlara göre çok iyi resim hazırlayabilen bir AI var mı?

Runway kullanabilirsiniz. Runway biraz daha referans olarak verdiğiniz bir görseli birebir işleme üzerine kurulu mesela. örnek prompt: Aşağıda vermiş olduğum görseli 4 farklı şekilde metaverse evrenine uygun çizmeni istiyorum. Çok güzel görseller ortaya çıkartmışlığım var.

Hocam giriş yapmak gerekiyor.

Hocam giriş yapmak gerekiyor.
Günlük kredi veriyor hocam o açıdan biraz sıkıntılı bir kaç farklı gmail ile kullanabilirsiniz. Leanardo ai önerecektim fakat o referans konusunda sıkıntılı sadece yazılan metni çok iyi ve detaylı oluşturuyor. onun haricinde tensor art var tam olarak portre modunda yüz çizimleri için harika bir ai.

Tavsiyeler için teşekkürler de bu önerdikleriniz giriş yapmamı istiyor. Direk açıp kullanabileceğim bir AI yok mu?

Tavsiyeler için teşekkürler de bu önerdikleriniz giriş yapmamı istiyor. Direk açıp kullanabileceğim bir AI yok mu?
Maalesef hocam hesap oluşturmadan mümkün değil.

Leonardo’yu hiç beğenmedim ama sora’yı öneririm web sitesinden chatgpt hesabı ile girerek ücretsiz yapıyor tamamen. 3-4 dakika bekleme süresi var maksimum. Tavsiye ederim. Copilot, grok vs istediğin şeyi alakasız yapıyor hiç iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…