xEgel Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 2.015 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Propnight oynarken hayatta kalanlar sona kalınca kaçması için bir kapak açılıyor ama o kapağı ben bir türlü bulamıyorum. Pratik modunda girdim aradım hiçbir yerde yok. Nerede bu rögar kapağı?
Propnight oynarken hayatta kalanlar sona kalınca kaçması için bir kapak açılıyor ama o kapağı ben bir türlü bulamıyorum. Pratik modunda girdim aradım hiçbir yerde yok. Nerede bu rögar kapağı?
Çözüm Teyrn 22 Haziran 2023 Oyunu bizzat oynamadım ama aşağıdaki videoya bakabilir misiniz hocam? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyunu bizzat oynamadım ama aşağıdaki videoya bakabilir misiniz hocam? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.714 Çözümler 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 Oyunu bizzat oynamadım ama aşağıdaki videoya bakabilir misiniz hocam? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Oyunu bizzat oynamadım ama aşağıdaki videoya bakabilir misiniz hocam? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et