Prosesör NUX MG 300 alınır mı?

çmur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 1.5 yıldır elektrogitar çalıyorum, prosesör almayı düşünüyorum (nux mg 300). Artıları eksileri hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Gitar: Yamaha Pasifica 012
Amfi: Blackstar ID Core 10 V3

Merhaba, 1.5 yıldır elektrogitar çalıyorum, prosesör almayı düşünüyorum (nux mg 300). Artıları eksileri hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Gitar: Yamaha Pasifica 012
Amfi: Blackstar ID Core 10 V3
Kullandığınız Amfi zaten bir prossesör ve ses kartı. Neden ayrı bir prossesöre geçeceksiniz?

Kullandığınız Amfi zaten bir prossesör ve ses kartı. Neden ayrı bir prossesöre geçeceksiniz?
kafelerde küçük topluluklarda ayakta gitar çalıyorum büyük rahatlık ve daha doğru güzel tonlar alabilceğimi düşünüyorum şarkılar arası ton geçişlerinde özellikle daha rahat olcağını düşünüyorum

çok geç cevap verdim kusura bakmayın bazı sebeplerden

Sisteme girecekseniz her prossesör gibi line seviyesinde işini yapan bir alet. +/- kısmı? Çok fazla ton kullancaksanız cihazın floorboardı küçük olduğu için geçişlerde sorun yaşarsınız. Değilse yeterli bir alet.

anladım boss gt 1 hakkında ne düşünüyorsunuz sanırım boss gt 1 alacağım son kararlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…