Hocam ben bundanda aldım baya iyi içidenki taurinle kafein oranıda eşit olduğundan antrenmman kondisyonunuz arttırıyor ben spora gitmeden önce yarım ölçek Proteinocean şeftalili pre workouttan 2 tane o kafein hapından 1 tanede parasetamol laıyorum mükemmel oluyor Doom slayer gibi oluyorsunuz.
Hocam ben bundan da aldım bayağı iyi içidenki taurinle kafein oranıda eşit olduğundan antrenmman kondisyonunuz arttırıyor ben spora gitmeden önce yarım ölçek proteinocean şeftalili pre workouttan 2 tane o kafein hapından 1 tanede parasetamol laıyorum mükemmel oluyor Doom slayer gibi oluyorsunuz.
Hocam ben bundanda aldım baya iyi içidenki taurinle kafein oranıda eşit olduğundan antrenmman kondisyonunuz arttırıyor ben spora gitmeden önce yarım ölçek Proteinocean şeftalili pre workouttan 2 tane o kafein hapından 1 tanede parasetamol laıyorum mükemmel oluyor Doom slayer gibi oluyorsunuz.