Fiyatına göre iyi, alınabilir ama çok fazla kullanmayın yorgun olduğunuzda gitmek istemediğinizde kullanın yoksa bağımlılık yapıyor. (kaşınma beta alaninden dolayı oluyor, normal bir şeydir)
Mangolusunu kullandım, bir ölçekten fazla atmayın. Aroması ve tadı çürük ananası andırdı biraz ama bitkin veya uykulu oluyorsanız spordan önce bir ölçek çok yardımcı oluyor. Bence alınır F/P preworkoutlardan şu an.
Bir şey olmaz denemiş olursun ben protein tozunu almistim zamaninda ben pek pre workout kullanmıyorum ama bu aralar hıq revaçta ama stok yok denemek için alacaktım kahveden sıkıldım. Onun dışında Hardline kullanıyorum genel olarak bir de myprotein iyi markalar var ama ürünler çakma cikabiliyor animal weider gibi.
Bir şey olmaz denemiş olursun ben protein tozunu almistim zamaninda ben pek pre workout kullanmıyorum ama bu aralar hıq revaçta ama stok yok denemek için alacaktım kahveden sıkıldım. Onun dışında Hardline kullanıyorum genel olarak bir de myprotein iyi markalar var ama ürünler çakma cikabiliyor animal weider gibi.
Vallahi denemeden bilemem ya hissiyatlada ilgisi var ben açıkçası merak ediyorum yorumlar güven veriyor bir de spor geçmişi olan adamlar kullanıyor ürün ucuz değil oranlar sağlam stok gelmezse Nox alacağım sanırım.
Insanlar supplementten bekledigi sey ile supplementlerin verdigi seyler ayni degil. Hardline vb. firmalar guzeldir. Supplement adi altinda satilan her sey ise yaramaz, bunu unutmamak lazim.
Insanlar supplementten bekledigi sey ile supplementlerin verdigi seyler ayni degil. Hardline vb. firmalar guzeldir. Supplement adi altinda satilan her sey ise yaramaz, bunu unutmamak lazim.