Protein tozu alınır mı?

akobia1

Hectopat
Dostlarım 1,5 yıldır spora gitmekteyim ve tatil zamanları haftada 6 güne kadar çıkmakta programım. Maalesef et yiyemiyorum sadece mangal yiyebiliyorum orada belirli bir yere kadar sonrasında midem bulanıyor haşlama; ızgara vs midemi bulandırıyor. Tavuk uyguna geliyor fakat tavuğu yiyebilmem için pişirip sonra buzdolabında soğutup yemem gerekiyor. Sizce protein tozu almak mantıklı mı? Ailem karşıt fakat dedem bir ara getirdiğinde içmiştim ve bir şey demediler. Eklemeyide unuttum zamanım çok yok özellikle yemek pişirme biraz sürüyor.
Bir de öneriniz varsa kullandığınız markalar paylaşırsanız sevinirim.

Eğer et yiyemiyorsan ve kilon x2gr protein alamıyorsan tüketmelisin. Ailenide ikna etmek için whey'in ne anlama geldiğini anlatabilirsin. Whey peynir altı sudur ve oldukça zengin bir protein kaynağıdır. Google'a whey yazdığın zaman bile peynir altı suyu çıkıyor. Umarım ikna edebilirsin

Anlattım fakat geçenlerde kalp doktoruna gitmiştim sıkıntı çıkmadı ama doktor protein tozu zararlı dediği için almıyorlar nasıl bi ülkede yaşıyorsak doğru olan bir şey yok her şey yalandan ibaret.

Protein tozuna zararlı diyen doktor, doktor değildir benim gözümde. Protein tozunu dozunda kullandığın sürece hiçbir zararı yok ve bu kanıtlı bir şey.

Soruna gelecek olursak, her zaman öncelikli tercihin besinlerden protein almak olsun. Eğer alamıyorsan, protein tozuna o zaman yönelebilirsin. Protein tozu senin 24 gramlık proteinini karşılar.

Evet bendede doktor zararlı demişti. Bende peynir altı suyu alcam diyerek alıyorum izin veriyolar .

Maalesef besinlerden alamıyorum yeteri kadar zaten takviye olarak alacağım.

Evet bende de doktor zararlı demişti. Bende peynir altı suyu alacağım diyerek alıyorum izin verıyorlar .

Deneyeceğim

Aynı şekilde doktor bana da zararlı dedi ama zararı yok bunun. Ben şahsen yemeklerin içine koyuyorum mesela sabah işe gitmeden su yulaf protein tozu yapıyorum karıştırıp iyi oluyor. İlle de içmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…