W whereismymindd Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2025 #1 Geçen sene kasım'da protein tozu almıştım. Birkaç kere kullandım ama diyeti bıraktığım için dolaba kaldırmıştım. Bozulmuş mudur?
Geçen sene kasım'da protein tozu almıştım. Birkaç kere kullandım ama diyeti bıraktığım için dolaba kaldırmıştım. Bozulmuş mudur?
Alexandre30 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek engineer 6 Temmuz 2025 #2 whereismymindd dedi: Geçen sene kasım'da protein tozu almıştım. Birkaç kere kullandım ama diyeti bıraktığım için dolaba kaldırmıştım. Bozulmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Eğer koşullar olumlu ise 1 seneye kadar dayanıyor.
whereismymindd dedi: Geçen sene kasım'da protein tozu almıştım. Birkaç kere kullandım ama diyeti bıraktığım için dolaba kaldırmıştım. Bozulmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Eğer koşullar olumlu ise 1 seneye kadar dayanıyor.
W whereismymindd Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Temmuz 2025 #3 Alexandre30 dedi: Eğer koşullar olumlu ise 1 seneye kadar dayanıyor. Genişletmek için tıkla... Bozulup bozulmadığını nasıl anlayabilirim peki? Tadından mı belli olur görüntüsünde mi bir değişim olur?
Alexandre30 dedi: Eğer koşullar olumlu ise 1 seneye kadar dayanıyor. Genişletmek için tıkla... Bozulup bozulmadığını nasıl anlayabilirim peki? Tadından mı belli olur görüntüsünde mi bir değişim olur?
Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #4 Tadından anlaşılır peynir altı suyu olduğu için ekşiyeceğini düşünüyorum.