Protein tozu gerekli mi?

TReyüp2541

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6750XT
16GB RAM
i512400F
Merhaba. Şu an 186 boyla 97 kilo civarlarındayım. Kilo vermeye çalışıyorum, Fitness'a gidecek zamanım şu an pek yok. Düzenli olarak uzun süreli bisiklet sürmeye çıkıyorum. Ayrıca evde ağırlık kaldırma vs. çalışıyorum. Protein tozu alıp almamak arasında kararsız kaldım. Evde yoğun olarak meyve ve yulaf tüketiyorum. Bunlar yeterli olur mu?

Protein tozu günlük protein ihtiyacını tamamlamak için bir araç bana kalırsa yani tavuktan etten gerekli kadar alabiliyorsan gerek yok alamıyorsan evet alabilirsin. Şahsımca imkanında varsa doğal yoldan gitmen.

Yeterli olur. Öğün yapabiliyorsan protein tozunun pek bir manası yok. Ama ben kilo vereceğim o yüzden 1 öğün yemem onun yerine protein tozu içerim dersen olur.

Et yiyemiyorsan al ama ben önermem kimyasal olduğunu düşünüyorum kuzenim 1 bardak protein tozlu içecek yaptığında alerji artmıştı.

Kilo vermek istiyorsan protein tozu al. Kas kazanmak istiyorsanda protein tozu al. Bu sporda gerekli olan tek besin takviyesi protein tozudur. 4 5 yıldır bu işin içindeyim hiçbir takviyenin + sını görmedim creatin de buna dahil. Protein tozunun DS günlük protein ihtiyacını karşılamaktan başka hiçbir katkısı yok. Besin zenginliği yaratıyor en büyük özelliği o. Küçük küçük öğünler hazırlarsın farklı tariflerle çok işine yarar.

Hocam sizin günlük protein ihtiyacınız 100 gramdan fazla yani siz toz alsanız bir ölçeği yaklaşık 25G protein, kalan 75,100 gram proteini günlük ihtiyaçlarınızdan karşılamanız lazım veya günde 5,6 ölçek içmelisiniz mantık bu kısaca.

Günde 5.6 kere içerse ömrü kısalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…