selambenkullanıcı Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Proteinocean marka protein tozu içerisinde kreatin ıcerir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2024
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 30 Ağustos 2024 #2 Proteinocean markasında olduğunu hatırlamıyorum. Ama besin içeriğinden kontrol edebilirsiniz
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.734 Çözümler 27 30 Ağustos 2024 #3 selambenkullanıcı dedi: Proteinocean marka protein tozu içerisinde kreatin ıcerir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, ama yine de içeriği kontrol edin.
selambenkullanıcı dedi: Proteinocean marka protein tozu içerisinde kreatin ıcerir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, ama yine de içeriği kontrol edin.
Wrynz Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #4 Konudan bağımsız Proteinocean markasının diğer markalara göre besin değerleri daha kötü. Fiyat performans olarak da kötü, genel besin değeri olarak da. Ama Proteinocean aromalarını hiçbir toza değişmem.
Konudan bağımsız Proteinocean markasının diğer markalara göre besin değerleri daha kötü. Fiyat performans olarak da kötü, genel besin değeri olarak da. Ama Proteinocean aromalarını hiçbir toza değişmem.
D droitaubut Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 346 31 Ağustos 2024 #5 Bildiğim kadarıyla sadece hardline markasının whey matrix ürününde kreatin bulunuyor.
msyCruise Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 92 31 Ağustos 2024 #6 İçermemeli benim düşüncem. Hatta alabiliyorsanız izole bir protein tozu her şeyden ötedir.
selambenkullanıcı Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #7 msyCruise dedi: İçermemeli benim düşüncem. Hatta alabiliyorsanız izole bir protein tozu her şeyden ötedir. Genişletmek için tıkla... Hardline markalarda oluyormuş ben protein ocean kullanıyorum normal whey zaten içeriğinde yokmuş
msyCruise dedi: İçermemeli benim düşüncem. Hatta alabiliyorsanız izole bir protein tozu her şeyden ötedir. Genişletmek için tıkla... Hardline markalarda oluyormuş ben protein ocean kullanıyorum normal whey zaten içeriğinde yokmuş
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.984 Yer İstanbul 1 Eylül 2024 #8 Hardline, muscletech ürünlerinde var base model al derim. elegiac dedi: Proteinocean markasında olduğunu hatırlamıyorum. Ama besin içeriğinden kontrol edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bu whey 3 matrix base modeline baktımda ağzı çok dar toz azaldıkça elimi sokup almam çok zor bunun bi taktiği varmı ? Ölçeğide kısa yapmışlar Son düzenleme: 6 Eylül 2024
Hardline, muscletech ürünlerinde var base model al derim. elegiac dedi: Proteinocean markasında olduğunu hatırlamıyorum. Ama besin içeriğinden kontrol edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bu whey 3 matrix base modeline baktımda ağzı çok dar toz azaldıkça elimi sokup almam çok zor bunun bi taktiği varmı ? Ölçeğide kısa yapmışlar