Protein tozu markası önerisi

Yasin Furkan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, çok zayıfım. Bölgem dolayısıyla spor yapıp kilo alamıyorum. Kilo almak için hangi marka protein tozu önerirsiniz? BCAA diye duydum ama hangi marka daha iyi olur? Önerirseniz sevinirim.

Kilo aldıran BCAA değil, Gainer'dır. Gainer ile almanı tavsiye etmem, karbonhidrat ve şeker. Yerine protein tozu takviyesi alıp günlük yemene dikkat et. Az öğün ye ama çok ye. Bütçeni de belirt ona göre öneri yapalım.

Nasıl yani hocam? Anlamadım ama bütçem 1000 TL'yi geçmemesi idealdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşşekkür ederim peki kilo aldırcağına eminmisiniz ilk küçük alıp öylemi kullansam

Kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok yanlış bir kafadasın şu an. Kim BCAA ile kilo alınır dedi ki sana? Ben zamanında o kadar video izledim, araştırdım ama böyle bir şey asla duymadım.

Kilo almak istiyorsan ne bulursan ye, kendini zorla. Mide genişleyebilen bir organ, zamanla kendini zorladıkça miden de genişleyecek ve gün geçtikçe daha fazla yemek yiyebileceksin.

Sana tavsiyem boş kilo almaman. Vücut geliştirme yapmaya başla. Spor salonuna gitmene de gerek yok, en azından şart değil.

Bu video'ya bak. 1 tane de karın hareketi ekle ve uygulamaya çalış. Yakınlarda uygun park var ise orada da yapabilirsin. Bu hareketleri yapabilecek durumun yoksa hareketin hangi kası çalıştırdığını araştır ve internete hareketin ismini yazıp yanına "alternative" ekle. Benzer hareketlere bak ve sana uygun olan benzer hareket ile değiştir. Haftada 3-4 gün bu programı uygulamaya çalış.

Kendini mükemmel olmak için zorlama. 1-2 hafta programı uygulamasan bile pes etme. Anladığım kadarıyla yaşın küçük, bu nedenle önünde uzun yılların olduğunu unutma. Şimdiden vücuduna yatırım yaparsan ileride kendine çok teşekkür edersin. Kısa vadede de muhteşem bir sonuç bekleme. İnternetteki 3 ayda vücut videoları yalan.

Besin olarak kilonun 1,5 katı protein, kilon kadar yağ ve hedefine göre + karbonhidrat tüketmen gerek. Gramı gramına hesap yapmana gerek yok. İmkanın ne ise ona ayak uydur. Öncelik olarak proteinini almaya bak ve yeşillik yemeyi de unutma. Yemekleri sen yapmıyorsan annene nasıl yaptığını sor. Örneğin pilav mı yaptı, ne kadar pirinç eklediğini ve yağ koyduğunu sor. 1 su bardağı pirinç 200gram civarı. 1 yemek kaşığı yağ 10gram gibi.

Özetle boş kilo alma, kas olarak almaya çalış. Kısa vadeye değil, uzun vadeye odaklan. İmkanlarına ayak uyduk, koşullarına yenik düşme. Unutma 1 her zaman 0'dan büyüktür. Vücuduna ve sağlığına harcayacağın haftada 3-5 saat hayatını tamamen değiştirecek.

Elimden geldiğince yazdım, umarım yardımcı olur.

Son olarak sen profesyonel değilsin, internetteki kişiler ile kendini kıyaslama. Yukarıda söylediklerime odaklanman senin için yeterli.

Dost sana tavsiyem indirim bitmeden
Bunu alman ilker10 kodu ile ekstra %10 indirim oluyor 809 liraya geliyor indirim de hafta sonu bitiyor kaçırma

Hocam servisinde 16 gram var.

Çöp ürün her yerde de reklamını yapıp duruyorsun 800 TL'ye 2kg whey olmaz aynı high nutrition gibi bu da.

2kg whey 240 gr kreatin ve 480 gr Prey'i 1600 TL'ye kim bu zamana kadar vermişte ne idüğü belirsiz türeme marka verecekmiş, muhtemelen WPC35 kullanıyorlardır Allah bilir hammaddesi bile belli değildir merdivenaltı üretim bile olabilir.

İlker10 ile 1.350 oluyor hocam dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…