Protein tozu mu Gym mi?

Salona gittiğinde protein tozu kullanman şart değil. Yeterli proteini yemeklerden karşılayabilirsen toza gerek yok.

Yeni başlayan biri için için yemekle alınacak protein yeterlidir. Protein ihtiyacını karşılayamayacak durumda olsa toz kullanır ancak proteini karşılayabileceğini belirtiyor konu sahibi.
Dediğiniz yemekle karşılanan proteinle maalesef istenilen fiziğe ulaşılamaz. Eğer kas yapmayı umursamıyor ise dediğiniz yöntemi uygulayabilir ama ben konu sahibinin fit bir vücut istediğini düşünerek yorum yaptım.

Fit bir vücuda yemekle karşılanan proteinle gayet ulaşılabilir. Toz şart bir şey değil.

Ben de diyorum ki elinizdeki toplu nakiti salona verin, günlük paranızla da tek kullanımlık paket alın.
İlla proteini kiloluk almak zorunda değilsiniz.

Öyle çok pahalıya geliyor 1 2 kglik ürünlerin servis başı bayağı uyguna geliyor.

Öyle çok pahalıya geliyor 1 2 kglik ürünlerin servis başı bayağı uyguna geliyor.
Elindeki toplu parayı verebilecek tek bir yeri var. Konuyu baştan sona okusanız buna yazmazsınız zaten.

Elindeki toplu parayı verebilecek tek bir yeri var. Konuyu baştan sona okusanız buna yazmazsınız zaten.

Konuyu baştan sona okumam herhangi bir şey ifade etmiyor attığınız ürün çok pahalı tek servise 70 TL verilmez 72 servisi 5 bin liraya gelir ama supplementlarda 72 servis ürün 1800 TL toplu parası yoksa almaması daha iyi o paraya iki günde bir tavuk alsın.

Tamam siz biliyorsunuz, aslansınız, kaplansınız.
Az bir şey düşünseniz ürünü sadece görsel amaçlı paylaştığımı anlarsınız, çevresinde supplement satan yerlerde daha uyguna bulabilir.

Tamam siz biliyorsunuz, aslansınız, kaplansınız.
Az bir şey düşünseniz ürünü sadece görsel amaçlı paylaştığımı anlarsınız, çevresinde supplement satan yerlerde daha uyguna bulabilir.

Aslanım kaplanım orası ayrı genç, tekli supplement satan yerler daha yukarı fiyata satıyor genelde semtimdeki salonlar 80'den satıyor mesela.

Yapabiliceğiniz hareketler kısıtlı,kasa yeterince hasar vermeden bol protein almak mantıksız,salona gidin.Çokça tavuk yerseniz protein tozuna ihtiyacınız yok.
Çokça tavuk için çokça para lazım.
Burada 3 aylık 2500 yıllık bilmiyorum ama evde aletler var, yani ben evde de dumbell ve halterimi kullanıp aynı etkiyi alamaz mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…