BigJoy Big Whey Classic Protein Tozu - Çikolata - 33 Gr (Tek Kullanımlık) null Her porsiyon için tek kullanımlık saşeler halinde paketlenen Big Joy Big Whey, dışarı çıktığınızda protein tozunuzu yanınızda taşıma kolaylığı sağlar.
Yeni başlayan biri için için yemekle alınacak protein yeterlidir. Protein ihtiyacını karşılayamayacak durumda olsa toz kullanır ancak proteini karşılayabileceğini belirtiyor konu sahibi.
Dediğiniz yemekle karşılanan proteinle maalesef istenilen fiziğe ulaşılamaz. Eğer kas yapmayı umursamıyor ise dediğiniz yöntemi uygulayabilir ama ben konu sahibinin fit bir vücut istediğini düşünerek yorum yaptım.
Dediğiniz yemekle karşılanan proteinle maalesef istenilen fiziğe ulaşılamaz. Eğer kas yapmayı umursamıyor ise dediğiniz yöntemi uygulayabilir ama ben konu sahibinin fit bir vücut istediğini düşünerek yorum yaptım.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Ben de diyorum ki elinizdeki toplu nakiti salona verin, günlük paranızla da tek kullanımlık paket alın.
İlla proteini kiloluk almak zorunda değilsiniz.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Konuyu baştan sona okumam herhangi bir şey ifade etmiyor attığınız ürün çok pahalı tek servise 70 TL verilmez 72 servisi 5 bin liraya gelir ama supplementlarda 72 servis ürün 1800 TL toplu parası yoksa almaması daha iyi o paraya iki günde bir tavuk alsın.
Konuyu baştan sona okumam herhangi bir şey ifade etmiyor attığınız ürün çok pahalı tek servise 70 TL verilmez 72 servisi 5 bin liraya gelir ama supplementlarda 72 servis ürün 1800 TL toplu parası yoksa almaması daha iyi o paraya iki günde bir tavuk alsın.
Tamam siz biliyorsunuz, aslansınız, kaplansınız.
Az bir şey düşünseniz ürünü sadece görsel amaçlı paylaştığımı anlarsınız, çevresinde supplement satan yerlerde daha uyguna bulabilir.
Tamam siz biliyorsunuz, aslansınız, kaplansınız.
Az bir şey düşünseniz ürünü sadece görsel amaçlı paylaştığımı anlarsınız, çevresinde supplement satan yerlerde daha uyguna bulabilir.
Yapabiliceğiniz hareketler kısıtlı,kasa yeterince hasar vermeden bol protein almak mantıksız,salona gidin.Çokça tavuk yerseniz protein tozuna ihtiyacınız yok.
Sadece 1 aylığına gidip protein tozu almak saçma. Yıllık veya 6 aylık üyelikler çok daha iyi fiyatlara denk geliyor. Bizim burada aylık 1100 yıllık 5500 TL. Eğer devam edeceksen ilk 2-3 ay protein tozu kullanman aman aman bir şey değil. Her ay kenara biraz para at 2 ayın sonunda alırsın. Zaten bol bol tavuk yiyeceğin için de ölçek ölçek proteine gerek yok hemen de bitmez.
Tavuk iyi bir vücut için yeterli değil. Tavuk sadece takviyelerin porsiyonunu küçültür.