Protein tozu nerede saklanmalı?

ardazzers3

Hectopat
Daha fazla  
Ben ailem supplementlere sıcak bakmadığı için mecbur saklıyorum. Odamda koyabileceğim yer yok. Evdeki herkes odamın her yerini açıyor sürekli. Ben de spor cantama koyayım dedim fakat burada bir şey olur mu bilemiyorum. Fakat yaklaşık bir 3 haftadır kullanıyorum. Hocam bir şey olmaz koy dedi de ben yine de güvenemiyorum. Odam serin yani direkt kutunun içinde spor çantamda. Cantanın bir yeri birazcık acıklık var oradanda hava giriyordur fakat 2-3 gündür falan soba açıyorum. Sıcaklık olduğu için orada kalırsa bir şey olur mu dün hasta olduğum için günün yarısı açıktı soba. Normalde tadı çilekli fakat kokusu biraz daha değişik geldi bugün. Ya da hep boyle kokuyordu ben fark etmedim. Ama kutu serın yanı kokladıgımda biraz icine girdigimde serin bir hava geliyor. Creatinde var. Kokuları tam tadları gibi kokmuyor. Yani bu normal mi yoksa bozulmuşlar mıdır? Bozulmuşlarsa görüntüsü değişir mi?

Ağzını tam kapattığınız takdirde oda sıcaklığında herhangi bir sorun olmaz. Soğukta da bir sorun olmaz ama sıcaktan uzak tutmaya çalış, sıcak ortam yapısını bozar.

Ve bozulursa demişsin onu görmedim. Bozulursa rengi, kokusu değişir ve yapısı topak topak olur yani daha birleşmiş kum gibi düşün, hafif sert ama en ufak sert müdahalede dağılacak gibi.

Hocam gecen gün hastalandım dedim iyileştim ve dün kullandım bir sıkıntı olmadı. Yani dediğim gibi kutunun çilekli kokması lazımsa sanki pek çilek kokmuyor. Değişik bir kokusu var anlamadım tam. İnternete baktığımda “protein tozunu bozabilecek unsurlar ise kapağını açık bırakmak, sıvı ile temas etmesine izin vermek, doğrudan güneş ışığı alması ve nemli ya da rutubetli ortamda uzun süre bırakmak olacaktır.” yazıyordu. Ben bunları yaptığımı düsünmüyorum çünkü her zaman cantamın icindeydi ve cantamda hep odamda halın üstündeydi dolayısıyla güneşte vurmuyor.

Dediklerinden eminsen bozulmamıştır sonuçta kimyasal madde protein tozu, hemen bozulacağını sanmıyorum bana kalırsa kullanmaya devam et ama rahatsız edecek kadar tadı veya kokusu kötüyse kullanmamanı öneririm dikkatli ol.

Isı kaynağından uzak tut. Onun dışında kutuda olduğu sürece pek bir şey olmaz. Ancak eğer shakera su ile koyduysan en kısa sürede tüketmelisin bozulmaması için.

Isı kaynağından uzak tut. Onun dışında kutuda olduğu sürece pek bir şey olmaz. Ancak eğer shakera su ile koyduysan en kısa sürede tüketmelisin bozulmaması için.

Sudan ziyade süt, su kesinlikle süt kadar kötü olamaz.

Shakera derken. Şişeye suyla birliktekoydugumda sallayıp iciyprum 1 dk sonra. Ne demek istediğini anlamadım.

Hocam rengi boyle bilmiyorum belki ışıktan ama kokusuda değişik geliyor sanki. Çöpe atacagım sabah. 400 lira çöp oldu denebilir. Daha yarısı vardı neredeyse. Bir de yanında pre workout gondermislerdi. Daha kullanmadım. Nasıl kullanacagım?

Dosya Ekleri

• IMG_6954.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_6955.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 158
Shakera derken. Şişeye suyla birliktekoydugumda sallayıp iciyprum 1 dk sonra. Ne demek istediğini anlamadım.

Hocam tozu koyduğunuz şey işte. Eğer kutuda saklıyorsanız sıkıntı yok. Ancak suyla karıştırıldıktan sonra hemen tüketmeniz lazım.

Yapısında herhangi bir tuhaflık yok bence ama kokusunu bilemem size kalmış gerçekten kötüyse atın, bir kez daha düşünebilirsiniz hatta bence 1 kez daha su ile karıştırıp deneyebilirsiniz. Süt ile kullanmanızı önermem. Prey'i ise direkt ağzınıza dikin sonra su için 200-300ML kadar.

Son düzenleme:
Hocam tozu koyduğunuz şey işte. Eğer kutuda saklıyorsanız sıkıntı yok. Ancak suyla karıştırıldıktan sonra hemen tüketmeniz lazım.

Mysupplement Whey Protein Ãikolata Protein 432 gr | MySupplement | MySupplement şunu almayı düşünüyorum. Hediyelerden hangisini almalıyım? Shaker var bende ama kullanmıyorum cünkü midemi cok bulandırıyor, kokusu cok kötü kokuyor. Diğerlerinden hangisini alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…