sqeax Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 385 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Hardline marka protein tozu aldım da bunun içerisinden çıkan ölçek tam olarak bir ölçek mi sayılıyor? Yani ölçegi tamamen doldurmak mı oluyor ve günde 1 defa anteremandan sonra içiyorum, sizce böyle mi olmalı? İyi Sosyaller.
Hardline marka protein tozu aldım da bunun içerisinden çıkan ölçek tam olarak bir ölçek mi sayılıyor? Yani ölçegi tamamen doldurmak mı oluyor ve günde 1 defa anteremandan sonra içiyorum, sizce böyle mi olmalı? İyi Sosyaller.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 17 Temmuz 2023 #2 Doldur ölçeği. Hangi öğünde proteini eksik alıyorsan o öğünde kullanabilirsin.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.361 Çözümler 32 17 Temmuz 2023 #3 Anterman bitdikten sonra 30. dakikada içebilirsin bu Golden Timedır, 1 ölçek al.
sqeax Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 385 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 Sheep dedi: Doldur ölçeği. Hangi öğünde proteini eksik alıyorsan o öğünde kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Aras the Great dedi: Anterman bitdikten sonra 30. dakikada içebilirsin bu Golden Timedır, 1 ölçek al. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
Sheep dedi: Doldur ölçeği. Hangi öğünde proteini eksik alıyorsan o öğünde kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Aras the Great dedi: Anterman bitdikten sonra 30. dakikada içebilirsin bu Golden Timedır, 1 ölçek al. Genişletmek için tıkla... Tamamdır