B BurhanAb Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #11 Son bir sorum var yanımda pre workoutum var şimdilik yetçek kadar, onunla metilfenidatı karıştırsam ekstra bir performans artışı olur mu? dikkat eksikliğim var sadece meraktan soruyorum.
Son bir sorum var yanımda pre workoutum var şimdilik yetçek kadar, onunla metilfenidatı karıştırsam ekstra bir performans artışı olur mu? dikkat eksikliğim var sadece meraktan soruyorum.
odevran Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 98 30 Haziran 2023 #12 HavucluDavsan dedi: Hayır. Olması gerektiği miktarda kullanırsanız vücudunuza yararı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam olması gereken kaç grmdır 3-5 gr deniyor ölçekle nasıl ölçeriz bende alma konusunda kararsızım bu yüzden soruyorum.
HavucluDavsan dedi: Hayır. Olması gerektiği miktarda kullanırsanız vücudunuza yararı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam olması gereken kaç grmdır 3-5 gr deniyor ölçekle nasıl ölçeriz bende alma konusunda kararsızım bu yüzden soruyorum.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.369 Çözümler 32 30 Haziran 2023 #13 odevran dedi: Hocam olması gereken kaç grmdır 3-5 gr deniyor ölçekle nasıl ölçeriz bende alma konusunda kararsızım bu yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... 5gr alınmalı.
odevran dedi: Hocam olması gereken kaç grmdır 3-5 gr deniyor ölçekle nasıl ölçeriz bende alma konusunda kararsızım bu yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... 5gr alınmalı.