teknoturka Femtopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Spora başlıyorum. Protein ihtiyacımı karşılamak için whey protein ve creatin önerisi alabilir miyim? Hangi marka daha kaliteli ve güvenilir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2025
Spora başlıyorum. Protein ihtiyacımı karşılamak için whey protein ve creatin önerisi alabilir miyim? Hangi marka daha kaliteli ve güvenilir?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 teknoturka dedi: Spora başlıyorum. Protein ihtiyacımı karşılamak için whey protein ve creatin önerisi alabilir miyim? Hangi marka daha kaliteli ve güvenilir? Genişletmek için tıkla... Proteinocean veya Hardline. Yumurta protein tozu mu ? Yumurta beyazından yapılanı kastettiğini sanmıyorum.
teknoturka dedi: Spora başlıyorum. Protein ihtiyacımı karşılamak için whey protein ve creatin önerisi alabilir miyim? Hangi marka daha kaliteli ve güvenilir? Genişletmek için tıkla... Proteinocean veya Hardline. Yumurta protein tozu mu ? Yumurta beyazından yapılanı kastettiğini sanmıyorum.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 19 Haziran 2025 #3 Scitec F/P olarak iyi.
vilgaxq Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 383 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 2070 Super. Ryzen 5 5600. G.Skill 2x8 3000 MHz. Kioxia 1TB M.2 SSD - Corsair 250 GB M.2 SSD. A520M-A Pro MSI PSU MAG A500dn 500W 80Plus. LG UltraGear 144Hz. Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #4 teknoturka dedi: Spora başlıyorum. Protein ihtiyacımı karşılamak için whey protein ve creatin önerisi alabilir miyim? Hangi marka daha kaliteli ve güvenilir? Genişletmek için tıkla... Hocam spora başlıyınca illaki supplament almanıza gerek yok gerçek besinler daha önemli fakat önercek olursam suplementler, HIQ, ocean, bigjoy.
teknoturka dedi: Spora başlıyorum. Protein ihtiyacımı karşılamak için whey protein ve creatin önerisi alabilir miyim? Hangi marka daha kaliteli ve güvenilir? Genişletmek için tıkla... Hocam spora başlıyınca illaki supplament almanıza gerek yok gerçek besinler daha önemli fakat önercek olursam suplementler, HIQ, ocean, bigjoy.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 699 Çözümler 2 19 Haziran 2025 #5 Maddi gücün iyiyse Optimum değilse proteinocean.
Sylesws Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 739 Çözümler 11 Yer Türkiye 19 Haziran 2025 #6 Fiyatı iyi ve güvenilir bir marka arıyorsanız. Genel olarak supplementler.com üzerinde satılan çoğu ürünü önerebilirim. Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000 Gr Aromasız - Kreatin Monohidrat %100 mikronize kreatinli, 200 servisli, B6 vitamin takviyeli, F/P ürünü avantajlı boyda! İncele, yorumları oku ve satın al. www.supplementler.com
Fiyatı iyi ve güvenilir bir marka arıyorsanız. Genel olarak supplementler.com üzerinde satılan çoğu ürünü önerebilirim. Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000 Gr Aromasız - Kreatin Monohidrat %100 mikronize kreatinli, 200 servisli, B6 vitamin takviyeli, F/P ürünü avantajlı boyda! İncele, yorumları oku ve satın al. www.supplementler.com
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.056 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 19 Haziran 2025 #7 creatin marka çok fark etmez bilindik markalardan ucuz olanı al. Protein için FP olarak Scitec veya hardline öneririm.
creatin marka çok fark etmez bilindik markalardan ucuz olanı al. Protein için FP olarak Scitec veya hardline öneririm.
Fluken0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 254 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #8 teknoturka dedi: Spora başlıyorum. Protein ihtiyacımı karşılamak için whey protein ve creatin önerisi alabilir miyim? Hangi marka daha kaliteli ve güvenilir? Genişletmek için tıkla... bigjoy hardline
teknoturka dedi: Spora başlıyorum. Protein ihtiyacımı karşılamak için whey protein ve creatin önerisi alabilir miyim? Hangi marka daha kaliteli ve güvenilir? Genişletmek için tıkla... bigjoy hardline
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2025 #9 Sylesws dedi: Fiyatı iyi ve güvenilir bir marka arıyorsanız. Genel olarak supplementler.com üzerinde satılan çoğu ürünü önerebilirim. Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000 Gr Aromasız - Kreatin Monohidrat %100 mikronize kreatinli, 200 servisli, B6 vitamin takviyeli, F/P ürünü avantajlı boyda! İncele, yorumları oku ve satın al. www.supplementler.com Genişletmek için tıkla... Bu protein tozu değil.
Sylesws dedi: Fiyatı iyi ve güvenilir bir marka arıyorsanız. Genel olarak supplementler.com üzerinde satılan çoğu ürünü önerebilirim. Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000 Gr Aromasız - Kreatin Monohidrat %100 mikronize kreatinli, 200 servisli, B6 vitamin takviyeli, F/P ürünü avantajlı boyda! İncele, yorumları oku ve satın al. www.supplementler.com Genişletmek için tıkla... Bu protein tozu değil.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #10 Mekasva33 dedi: Bu protein tozu değil. Genişletmek için tıkla... Adam kreatin önerisi de istemiş?