Sporu yaklaşık 3 aydır yapıyorum ve beslenmem çok güçlü olmadığı için protein tozuna yönelmeye karar verdim. Çok bütçem yok. Kafamda mysupplement'in whey proteinini almak var. Bigjoy'un alt markasıymış galiba. Bütçem maalesef çok yüksek değil. Bana fiyatına göre en iyi performansı verecek protein tozunu önerir misiniz?
Big Joy'un alt markasıdır doğru biliyorsunuz. Big Joy, Hardline önerimdir, ikisini de uzun süre kullandım. Big Joy ve Hardline zaten en güvenilir olanlardır Türk markalarından. Sakın Run, Ronic gibi dandik markaları almayınız.
Big Joy'un alt markasıdır doğru biliyorsunuz. Big joy, Hardline önerimdir, ikisini de uzun süre kullandım. Big joy ve Hardline zaten en güvenilir olanlardır Türk markalarından. Sakın run, Ronic gibi dandik markaları almayınız.
Abim Hardline'nin 900 gramı 600 lira zaten. Ölçek başı fiyat falan çok zorluyor beni. Daha 19 yaşındayım. Bütçem o kadara el vermiyor. Yazın işe girince muhtemelen bu ikisinden birini alırım ama şu an benim için pahalılar.
Abim Hardline'nin 900 gramı 600 lira zaten. Ölçek başı fiyat falan çok zorluyor beni. Daha 19 yaşındayım. Bütçem o kadara el vermiyor. Yazın işe girince muhtemelen bu ikisinden birini alırım ama şu an benim için pahalılar.
En ucuz protein tozu bunlar, daha da düşüğü sahte üründür veyahut dandik ham maddelidir. Yarım kilo alabilirsiniz, onun yerine tavuk göğsü alın çok daha ucuza geliyor.
En ucuz protein tozu bunlar, daha da düşüğü sahte üründür veyahut dandik ham maddelidir. Yarım kilo alabilirsiniz, onun yerine tavuk göğsü alın çok daha ucuza geliyor.
Hocam fikrim değişti. Bütçemi arttırmaya karar verdim. Phardux'un normal modelini almayı planlıyorum.Complex versiyonunu değil normal whey olan versiyonu. Ama supplementler.com'un proteini de iyi duruyor. Siz hangisini önerirsiniz?