Protein tozu tavsiyesi

712536

Centipat
Merhaba arkadaşlar, çok pahalı ya da çok ucuz olanları eleyip fiyat performans protein tozu önerebilecek olan var mı? Run, high nutrition gibi fazla şüpheli olanlar ve weider gibi pahalı seçenekleri düşünmüyorum. Parasının hakkını verecek bir şey arıyorum mysupplement(864G) ve torq nutrition(1kg) buldum aşağı yukarı aynı fiyata 800-840TL falan olması lazım. Daha ucuzu olursa benim için daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Torq'a kıyasla fiyatı biraz daha yüksek. Yine de tercih etmeli miyim ve siz hangi aromalısını tavsiye edersiniz?
Torq hakkında bir fikrim yok hocam. Mysupplement Bigjoy'un alt markası gibi bir şey, aynı yerde üretimi sağlanıyor. BigJoy ile farkı kalite değil ürün içeriğindeki çeşitlilik oluyor, örneğin BigJoy'daki bir üründe ekstradan vitamin koyuluyor. Yani BigJoy kalitesinde bir ürün almış oluyorsunuz.

Ben su ile tüketiyorum, süt sevmiyorum. Çikolata aromalı ürünlerin suyla pek iyi gitmediğini bidiğim için çilekli aromasını tercih etmiştim, 100 servisten biraz fazla kullandım gayet iyiydi tadı, çok baymıyor açıkcası.
Cream of Rice da almıştım. Vanilya ve çikolatalısını denedim, düşünüyorsanız vanilya öneririm.

Anladım ilk defa alıyorum ondan biraz tereddüt ettim umarım değer. Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…