R RookieDemonn Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Protein tozu almak istiyorum ama ne kadar alsam 3 ay falan götürür? Bir de hangi marka alayım bilmiyorum. Aynı şekilde L-Carnitine de.
Protein tozu almak istiyorum ama ne kadar alsam 3 ay falan götürür? Bir de hangi marka alayım bilmiyorum. Aynı şekilde L-Carnitine de.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.509 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #2 Haftada kaç gün antrenman yapıyorsun? L-Carnitine antrenmandan önce alınıyor. Protein tozunu ise antrenman yaptıktan sonra alırsın.
Haftada kaç gün antrenman yapıyorsun? L-Carnitine antrenmandan önce alınıyor. Protein tozunu ise antrenman yaptıktan sonra alırsın.
TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 RookieDemonn dedi: Protein tozu almak istiyorum ama ne kadar alsam 3 ay falan götürür? Bir de hangi marka alayım bilmiyorum. Aynı şekilde L-Carnitine'de. Genişletmek için tıkla... Eğer 3 ay götürmesini istiyorsan 2 kg al protein tozunu ve L-Carnitine olarak da eğer para sıkıntınız yoksa HIQ alabilirsiniz
RookieDemonn dedi: Protein tozu almak istiyorum ama ne kadar alsam 3 ay falan götürür? Bir de hangi marka alayım bilmiyorum. Aynı şekilde L-Carnitine'de. Genişletmek için tıkla... Eğer 3 ay götürmesini istiyorsan 2 kg al protein tozunu ve L-Carnitine olarak da eğer para sıkıntınız yoksa HIQ alabilirsiniz