Proteinocean cookie & cream protein tozu nasıldır?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Şu an lansmanda ve 400 gramı 400 lira. Tadı nasıl bunun deneyen var mı? Ben Proteinocean'ın bisküvi aromalı protein tozunu aldım ama beğenmedim süte karıştırınca da güzel olmuyor başka bir şey yapınca da. Şimdi bu da güzel indirimde ve bu riski almaya değer mi bilemiyorum. Dışarıdan bakınca oreo var oreo tadı mı var acaba? Fındık krema aroması veya çikolata aromalı mı? Deneyen varsa tadını aktarabilir mi? Tadı bisküviliye yakınsa almayacağım ama çikolataya yakınsa alacağım.

1741543570849.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama herkes bu markayı kullanıyor bu neden? Sticec markası nasıl ekonomi ürünü mü?
Herkesin bir markayı kullanması ürünün kalitesini belli etmez, hammadde önemli asıl hammadde konusunda bilgim yok çok ama genel olarak forumda gördüğüm üzere Türkiye şartlarında Scitec ve Suplementler Protein Tozu önerilmekte.

Bugün elime ulaştı.
Tadı aşırı güzel değil ama sütle içince çok güzel oluyor suyla pek tatmin etmeyebilir ama ben tadını beğendim.

Ayrıyeten bu wheyi sadece shakera atıp içmek zorunda değilsiniz sos yapıp, yulafın, pirinç ununun üstüne ekleyip de tüketebilirsiniz.

Şu an için bu fiyatta alınabilir, ama lansmandan sonra fiyatını karşılamıyor ne yazık ki.

Bence alın deneyin zaten kod ile 360TL'ye geliyor. Beğeneceğinizi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı