imagymrat Picopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 118 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #11 cyclincer dedi: HIQ kurumsal müşteri sayısı çok - kitlesi var tereddüt etmeden alabilirsiniz Grizzone kurumsal değil kendi yerlerinde dolum yapıyorlar ürünlerinde sıkıntı yok ama kitlesi de orta halli diyelim keyfine göre takıl. Genişletmek için tıkla... Hocam Grizzone'da sweet Lux aroma önerebilir misiniz? Şu an çok kararsız kaldım bir sürü aroma var.
cyclincer dedi: HIQ kurumsal müşteri sayısı çok - kitlesi var tereddüt etmeden alabilirsiniz Grizzone kurumsal değil kendi yerlerinde dolum yapıyorlar ürünlerinde sıkıntı yok ama kitlesi de orta halli diyelim keyfine göre takıl. Genişletmek için tıkla... Hocam Grizzone'da sweet Lux aroma önerebilir misiniz? Şu an çok kararsız kaldım bir sürü aroma var.
cyclincer Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 549 15 Nisan 2025 #12 imagymrat dedi: Hocam Grizzone'da sweet Lux aroma önerebilir misiniz? Şu an çok kararsız kaldım bir sürü aroma var. Genişletmek için tıkla... grizzone tatlandırıcı konusunda baya iyi aromalar zaten aynı yerden hiqle yurt dışı o yüzden fark yaşamazsınız grizzonenin luxları whey tabanlı hiqin flavnları inülin tabanlı fark o
imagymrat dedi: Hocam Grizzone'da sweet Lux aroma önerebilir misiniz? Şu an çok kararsız kaldım bir sürü aroma var. Genişletmek için tıkla... grizzone tatlandırıcı konusunda baya iyi aromalar zaten aynı yerden hiqle yurt dışı o yüzden fark yaşamazsınız grizzonenin luxları whey tabanlı hiqin flavnları inülin tabanlı fark o
imagymrat Picopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 118 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #13 cyclincer dedi: grizzone tatlandırıcı konusunda baya iyi aromalar zaten aynı yerden hiqle yurt dışı o yüzden fark yaşamazsınız grizzonenin luxları whey tabanlı hiqin flavnları inülin tabanlı fark o Genişletmek için tıkla... Anladim hocam Antep fıstıklı veya red velvet alacağım. Sonrasında da hiq'dan vanilla caramel alacağım.
cyclincer dedi: grizzone tatlandırıcı konusunda baya iyi aromalar zaten aynı yerden hiqle yurt dışı o yüzden fark yaşamazsınız grizzonenin luxları whey tabanlı hiqin flavnları inülin tabanlı fark o Genişletmek için tıkla... Anladim hocam Antep fıstıklı veya red velvet alacağım. Sonrasında da hiq'dan vanilla caramel alacağım.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2025 #14 imagymrat dedi: Anladim hocam antep fıstıklı veya red velvet alacağım. Sonrasında da HIQ'dan vanilla caramel alacağım. Genişletmek için tıkla... Hangi tatlandırıcıları tercih ettiniz ve nasıllar? Ben de tatlandırıcı almayı düşünüyorum pirinç ununa ve yulafa katmak için.
imagymrat dedi: Anladim hocam antep fıstıklı veya red velvet alacağım. Sonrasında da HIQ'dan vanilla caramel alacağım. Genişletmek için tıkla... Hangi tatlandırıcıları tercih ettiniz ve nasıllar? Ben de tatlandırıcı almayı düşünüyorum pirinç ununa ve yulafa katmak için.
cyclincer Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 549 9 Mayıs 2025 #15 Mekasva33 dedi: Hangi tatlandırıcıları tercih ettiniz ve nasıllar? Ben de tatlandırıcı almayı düşünüyorum pirinç ununa ve yulafa katmak için. Genişletmek için tıkla... piyasanın kralı hiq'dir flavnları baya iyidir tavsiye ederim, ocean tavsiye etmem. Grizzone'nin de luxları baya iyi kullanabilirsiniz.
Mekasva33 dedi: Hangi tatlandırıcıları tercih ettiniz ve nasıllar? Ben de tatlandırıcı almayı düşünüyorum pirinç ununa ve yulafa katmak için. Genişletmek için tıkla... piyasanın kralı hiq'dir flavnları baya iyidir tavsiye ederim, ocean tavsiye etmem. Grizzone'nin de luxları baya iyi kullanabilirsiniz.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2025 #16 cyclincer dedi: Piyasanın kralı HIQ'dir flavnları bayağı iyidir tavsiye ederim, ocean tavsiye etmem. Grizzone'nin de Lux'ları bayağı iyi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Grizzone'un hangi aromalarını tavsiye edersiniz? HIQ markasını tercih etmek istemiyorum.
cyclincer dedi: Piyasanın kralı HIQ'dir flavnları bayağı iyidir tavsiye ederim, ocean tavsiye etmem. Grizzone'nin de Lux'ları bayağı iyi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Grizzone'un hangi aromalarını tavsiye edersiniz? HIQ markasını tercih etmek istemiyorum.
cyclincer Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 549 9 Mayıs 2025 #17 Mekasva33 dedi: Grizzone'un hangi aromalarını tavsiye edersiniz? HIQ markasını tercih etmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... keyfinize göre alın kişiden kişiye göre zevkler değişir tabiki ama ham madde kalite olarak dedim ben aldınız mı hocam verim tat vb nasıl? Son düzenleme: 14 Mayıs 2025
Mekasva33 dedi: Grizzone'un hangi aromalarını tavsiye edersiniz? HIQ markasını tercih etmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... keyfinize göre alın kişiden kişiye göre zevkler değişir tabiki ama ham madde kalite olarak dedim ben aldınız mı hocam verim tat vb nasıl?