Çözüldü Proteinocean Flavor Powder alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hocam Grizzone'da sweet Lux aroma önerebilir misiniz? Şu an çok kararsız kaldım bir sürü aroma var.

Hocam Grizzone'da sweet Lux aroma önerebilir misiniz? Şu an çok kararsız kaldım bir sürü aroma var.
grizzone tatlandırıcı konusunda baya iyi aromalar zaten aynı yerden hiqle yurt dışı o yüzden fark yaşamazsınız

grizzonenin luxları whey tabanlı hiqin flavnları inülin tabanlı fark o

grizzone tatlandırıcı konusunda baya iyi aromalar zaten aynı yerden hiqle yurt dışı o yüzden fark yaşamazsınız

grizzonenin luxları whey tabanlı hiqin flavnları inülin tabanlı fark o
Anladim hocam Antep fıstıklı veya red velvet alacağım. Sonrasında da hiq'dan vanilla caramel alacağım.

Hangi tatlandırıcıları tercih ettiniz ve nasıllar? Ben de tatlandırıcı almayı düşünüyorum pirinç ununa ve yulafa katmak için.
piyasanın kralı hiq'dir flavnları baya iyidir tavsiye ederim, ocean tavsiye etmem. Grizzone'nin de luxları baya iyi kullanabilirsiniz.

Grizzone'un hangi aromalarını tavsiye edersiniz? HIQ markasını tercih etmek istemiyorum.
keyfinize göre alın kişiden kişiye göre zevkler değişir tabiki ama ham madde kalite olarak dedim ben

aldınız mı hocam verim tat vb nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…