Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Merhaba, ben ProteinOcean'dan 5'lı Rice Cream aldım fakat limon cheescakeli stokta yoktu. Sizce iptal edip bekleyeyim mi? Herkes çok güzel diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2024
Merhaba, ben ProteinOcean'dan 5'lı Rice Cream aldım fakat limon cheescakeli stokta yoktu. Sizce iptal edip bekleyeyim mi? Herkes çok güzel diyor.
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.948 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2024 #2 Limonlu cheesecake çok güzel bekleyebilirsiniz ama yeni çıkan aroma da alınabilir yerine.
Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 cinar_yasarrr dedi: Limonlu cheesecake çok güzel bekleyebilirsiniz ama yeni çıkan aroma da alınabilir yerine. Genişletmek için tıkla... Yakında bulk gireceğim sanırım, yenisini almak daha iyi olacak teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2024
cinar_yasarrr dedi: Limonlu cheesecake çok güzel bekleyebilirsiniz ama yeni çıkan aroma da alınabilir yerine. Genişletmek için tıkla... Yakında bulk gireceğim sanırım, yenisini almak daha iyi olacak teşekkürler.