Proteinocean vitamin alınır mı?

Mirac.17

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070
13650HX
16 GB DDR5 RAM
1 TB M2 SSD
WİNDOWS 11 PRO
Meslek
ÖĞRENCİ
Sizce yağ yakmak için bunumu almalıyım yoksa kiril yağı mı?
Bunları alınca yağ yakarsın almazsan yakmazsın diye bir durum yok. Bazı vitaminler önemli mi evet ama bana para tuzağı geliyor.

Bunları alınca yağ yakarsın almazsan yakmazsın diye bir durum yok. Bazı vitaminler önemli mi evet ama bana para tuzağı geliyor.

Reis 550 vitaminler için hiçbir şey bana göre teker teker marka olarak alırsan en az 2 3 k tutuyor.

Hocam bilinmedik marka bence eczanede bile yok sonuç olarak.
Daha bilindik herkes tarafından alınan markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
Mesela möller Omega 3 özel filtre kullanarak yapıyor.

Ucuz olmasının sebebi ham madde olarak kalitesiz olması ve porsiyonlarının az olması. 60 kapsül diyor ama 2 tane kullanırsan normal bir markanın değerlerine anca ulaşıyorsun. En azından Omega3 için IFOS standartlı ürün almanız.

Ben satın aldım ve bitirdim. Bu normal insanların günlük vitaminleridir. Yağ yakımı sistemi için,belirli düşük karbonhidrat,yeterince yüksek protein,yeşillik,günlük litren kaç ise o kadar su. Üstüne spor yapman gerekiyor. Ağırlık ve kardiyo gibi. Bunlar sadece sürecini destekler. Yağ yakımı ile alakası yok. Yağ yakımı farklı bir sistem. Yukarıda saydıklarımdan ibaret,kilo verirken yağ oranını düşürmen gerekiyor. Yağ yakımını düşürüp,kas kütlesini zamanla arttırman gerekiyor.

Ben satın aldım ve bitirdim. Bu normal insanların günlük vitaminleridir. Yağ yakımı sistemi için, belirli düşük karbonhidrat, yeterince yüksek protein, yeşillik, günlük litren kaç ise o kadar su. Üstüne spor yapman gerekiyor. Ağırlık ve kardiyo gibi. Bunlar sadece sürecini destekler. Yağ yakımı ile alakası yok. Yağ yakımı farklı bir sistem. Yukarıda saydıklarımdan ibaret, kilo verirken yağ oranını düşürmen gerekiyor. Yağ yakımını düşürüp, kas kütlesini zamanla arttırman gerekiyor.

Hocam bu kadar ucuz olması normal değil.

Hocam bu kadar ucuz olması normal değil.
Hocam Türkiye şartlarından çıkan bir ürün zaten. Yurtdışı ithal vs olmadığı için fiyatları uygun oluyor. Bir çok markanın ürünü yurtdışından,Türkiye'ye geldiği için üstüne pay pay pay ekleye ekleye bu fiyat oluşuyor.
Yıllardır kullanıyorum,kimse kimseye %100 güven veremez zaten. Çok fazla ürün satın aldım proteinocean'dan herhangi bir zararını görmedim. Hatta kreatin aldım ve kutuyu bitirdiğimden itibaren böbrek değerlerime baktırdım,bak bunu bir çok insan yapmaz bile. Doktora kreatin kullandığımı ve spor yaptığımı belirttim. Oda değerlerin gayet iyi olduğunu belirtti. Ancak maddi olarak yüksek yerlere çıkabiliyorsa arkadaş,tabi ki daha iyi markalar alınması taraftarıyım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı