Proteinocean vs HIQ!

Hyperion1453

Centipat
Daha fazla  
Whey protein ve creatine alacağım. Proteinocean ve HIQ! Arasında kaldım. Hangisi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
hiqin servis başına proteini ve bcaa değerleri çok daha yüksek ve daha izole protein karbonhidrat kalori açısından bugün de indirime girdiginden hiq alırdım direkt

hiqin servis başına proteini ve bcaa değerleri çok daha yüksek ve daha izole protein karbonhidrat kalori açısından bugün de indirime girdiginden hiq alırdım direkt
kampanya dediğiniz %10 mu onu görüntüleyebildim sadece

HIQ daha iyi bir marka. Hammaddeyi nereden aldığını net bir şekilde söylüyor. Kalite olarak daha iyi. Benim tercihim indirime düşmediği sürece ikisi de olmaz ama. Yine de bu ikisi arasından kesinlikle HIQ derim.

hocam arkadaş protein için sormuş ben de pre için sorayım ne kullanırdınız, pre alsanız

Creatineyi de mi HIQ'dan alayım?

Creatine fark etmiyor o kadar ama aromasız almaya dikkat et 2.5 g creatin 0.5 g tatlandırıcı koyuyorlar genelde o yüzden aromasız tercih et. Marka olarak SSN veya Proteinocean tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…