Proteinocean'dan creatin alınır mı?

iwbex01

Hectopat
Proteinocean'ın 1 kglik creatinini almayı düşünüyorum. Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben önermiyorum Proteinocean hammaddesine güvenmiyorum. Ayrıca 1kg kreatini napıcaksınız hocam? Yükleme yapsanız da yapmasanız da 250 300 gr yeterli zaten sürekli kullanmanıza gerek olmayan bir supplement çeşidi.

Ben önermiyorum Proteinocean hammaddesine güvenmiyorum
Bu protein tozu değil ki hammaddesine bu kadar takılasın. Ki zaten dandik bir marka da değil. Kreatinde o kadar fark etmiyor.
Ayrıca 1kg kreatini napıcaksınız hocam? Yükleme yapsanız da yapmasanız da 250 300 gr yeterli zaten sürekli kullanmanıza gerek olmayan bir supplement çeşidi.
Nasıl sürekli kullanmanıza gerek olmayan bir supplement? 250 gram 5 gram alsan 2 ay bile götürmez. Ki depoların dolması zaten 2-3 hafta. Tam tersi uzun süre kullanılması gereken bir takviye. Pre workout gibi idman sırasında enerji verdi bitti değil ki.

Proteinocean'ın 1 kglik creatinini almayı düşünüyorum. Alınır mı?
Alınır. Kreatinde marka çok fark etmiyor eğer gidip de merdiven altı Trendyol markalarından almıyorsanız.

Hocam zaten creatin bozulcak bir şey değil beni uzun süre 1 sene 2 sene götürsün diye 1 kglik almak istedim.

Hocam zaten creatin bozulcak bir şey değil beni uzun süre 1 sene 2 sene götürsün diye 1 kglik almak istedim.
Alınabilir gayet. 1kg 1000tl güzel fiyat.

Ömrün boyunca bile kullanabilirsin kreatini spor yap ya da yapma vücuda bir sürü faydası var her yaşta.

Son düzenleme:

Sizin sporla bir alakanız olduğuna emin misiniz hocam.

Sizin sporla bir alakanız olduğuna emin misiniz hocam.
Konuyla alakasız soru sormadan önce hammaddesinin kaynağını belirtir misiniz? Bilgim olduğunu düşünmesem konuşmam. Proteinocean agresif reklam kampanyası yürüten türk menşeili firma değil mi?

Konuyla alakasız soru sormadan önce hammaddesinin kaynağını belirtir misiniz? Bilgim olduğunu düşünmesem konuşmam. Proteinocean agresif reklam kampanyası yürüten türk menşeili firma değil mi?
Kreatinin hammaddesi eğer sahte değilse çok önemli değil. Ve sahte olsa bim gibi marketlerde satılmazdı diye düşünüyorum.

Kreatinin hammaddesi eğer sahte değilse çok önemli değil. Ve sahte olsa bim gibi marketlerde satılmazdı diye düşünüyorum.
Ben supplement alırken takıntı yapıyorum madde menşeisini bulmak falan önemli benim için. Weider kalitesi beklemiyorum ama reklamlarla influencerlarla şişirilen bir marka. Daha önce protein tozunu kullanıp memnun kalmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…