Selam arkadaşlar, 2 yıl ardından spora başladım da sorum şu olacaktı. Şimdi benim bir kardeşim var. 1,6 kg protein tozundan 2 tane yani 3,2 kg'ı kıs 20 koduyla Proteinocean'dan 3200 TL'ye aldı (64 servislikten 2 tane). Ben de Big almıştım 30 servislik. Şimdi benim Big whey protein bittiğinde acaba kardeşimin aldığı 1,6 kg'lık protein tozundan mı kullanayım yoksa Big bitince Big mi alayım. Çünkü marka hakkında pek de olumlu yorumlar duymuyorum. Aslında kafamda şunu düşündüm Big'de bir ölçekte 24 gram protein var, Proteinocan'da 19 gram protein var, yani günde iki ölçek alsam hem Big ile aynı paraya geliyor hem de Big'te alacağım proteinden fazla protein alıyorum. Ama marka hakkında olumsuz yorumlar kafamı karıştırıyor. İşin özü Proteinocan kullanırsam kas gelişimimde katkısı olur mu? Big'te aldığım tek servisten Proteinocan'dan iki servis alacağım çünkü servis başına cidden bayağı ucuza denk geldi. Böyle yapsam mantıklı olur mu? Yoksa Big'ten şaşmamam mı lazım? Cidden kafam çok karıştı, herkes başka bir şey söylüyor.