dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 14 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar chat GPT'den bir kod yazdırdım ve bunu direkt olarak devreye çevirebilir miyim diye merak ediyorum. Proteusun böyle bir özelliği var mı?
Arkadaşlar chat GPT'den bir kod yazdırdım ve bunu direkt olarak devreye çevirebilir miyim diye merak ediyorum. Proteusun böyle bir özelliği var mı?
E Eren_01875 Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #2 dustin poirier dedi: dustin poirier dedi: Arkadaşlar chat GPT'den bir kod yazdırdım ve bunu direkt olarak devreye çevirebilir miyim diye merak ediyorum. Proteusun böyle bir özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... O kodu alıp bir derleyiciye kopyala yapıştır yapıp hex dosyasını aktar ama bir derleyicide derleme etmen lazım yoksa olmaz
dustin poirier dedi: dustin poirier dedi: Arkadaşlar chat GPT'den bir kod yazdırdım ve bunu direkt olarak devreye çevirebilir miyim diye merak ediyorum. Proteusun böyle bir özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... O kodu alıp bir derleyiciye kopyala yapıştır yapıp hex dosyasını aktar ama bir derleyicide derleme etmen lazım yoksa olmaz
dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 18 Ocak 2024 #3 Eren_01875 dedi: O kodu alıp bir derleyiciye kopyala yapıştır yapıp hex dosyasını aktar ama bir derleyicide derleme etmen lazım yoksa olmaz. Genişletmek için tıkla... Ödevin tarihi geçti çok geç...
Eren_01875 dedi: O kodu alıp bir derleyiciye kopyala yapıştır yapıp hex dosyasını aktar ama bir derleyicide derleme etmen lazım yoksa olmaz. Genişletmek için tıkla... Ödevin tarihi geçti çok geç...
E Eren_01875 Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #4 dustin poirier dedi: Ödevin tarihi geçti çok geç... Genişletmek için tıkla... Ne okuyorsun kral sen? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024
dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 19 Ocak 2024 #5 Eren_01875 dedi: Ne okuyorsun kral sen? Genişletmek için tıkla... Yazılım müh.