Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Şubat 2024 #1 Almak istedigim mail adresi Google Outlook ve Yahoo'da alindigi icin alamiyorum bu yuzden protonmail kullanmak istiyorum. Gunluk kullanim icin kullanacagim diger hesaplarimi vs. baglayacagim. Sizce kullanilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
Almak istedigim mail adresi Google Outlook ve Yahoo'da alindigi icin alamiyorum bu yuzden protonmail kullanmak istiyorum. Gunluk kullanim icin kullanacagim diger hesaplarimi vs. baglayacagim. Sizce kullanilir mi?
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.461 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 Protonmail şuan Türkiye'de engelli durumda vpn ile giriliyor.
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 1 Şubat 2024 #3 Proton'un hemen tüm servislerini BTK engelledi. Tutanota çalışıyor ama. Bir önerim de Skiff - Private, encrypted, secure email - 10 GB free Skiff Mail privacy-first, end-to-end encrypted product home, with Mail, Calendar, Pages, and Drive overview. skiff.com
Proton'un hemen tüm servislerini BTK engelledi. Tutanota çalışıyor ama. Bir önerim de Skiff - Private, encrypted, secure email - 10 GB free Skiff Mail privacy-first, end-to-end encrypted product home, with Mail, Calendar, Pages, and Drive overview. skiff.com
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Şubat 2024 #4 outlook.com.tr actim hocam.