Proton Mail Kullanılır Mı ?

764078

Picopat
Arkadaşlar, Proton Mail kullanılabilir mi? Maillerin hesaba gelmesinde herhangi bir gecikme oluyor mu? Normal gündelik kullanım için düşünüyorum; sosyal medya, alışveriş, oyun vs.

Birkaç yerde okuduğum şikayetlerde, Proton Mail'in haber vermeden hesap kapattığı söyleniyor. Böyle bir durum gerçekten var mı? Yoksa normal bir Microsoft hesabı mı açmalıyım?

Arkadaşlar, Proton Mail kullanılabilir mi? Maillerin hesaba gelmesinde herhangi bir gecikme oluyor mu? Normal gündelik kullanım için düşünüyorum; sosyal medya, alışveriş, oyun vs.

Birkaç yerde okuduğum şikayetlerde, Proton Mail'in haber vermeden hesap kapattığı söyleniyor. Böyle bir durum gerçekten var mı? Yoksa normal bir Microsoft hesabı mı açmalıyım?
6 senedir kullanmadığım isim soyisim şeklindeki Proton hesabım aktif. Ama kapatabilir mi hesabı? Neden olmasın. Her şeyi yaparlar. Garip bir algoritması var. Bence gmail açıp Google Advanced Protection Program bunu aktif edin geçin derim.

Proton Maili sorma sebebim ücretsiz versiyonda bile 10 adet ücretsiz takma ad hakkı vermesi. Kayıt olduğum yerlere bu takma adı vererek ana hesabın güvenliğini korumak asıl amacım. Şuan ki kullandığım Microsoft hesabım veri sızıntısında ortaya çıkmış bu yüzden çok sayıda spam mail vs. problemleri yaşıyorum. Tüm hesaplarımı yeni bir maile geçirmeyi planlıyorum. Protonun bu ana maili gizleme özelliği yüzünden merak ediyorum açıkçası, mailler de gecikme vs. problem var mı diye. Ücretli versiyonunu kullanmayı planlıyorum alırsam.
Bence gmail açıp Google Advanced Protection Program bunu aktif edin geçin derim.
Bu tam olarak nedir hocam normal Gmail'den farkı nedir ?

Proton Maili sorma sebebim ücretsiz versiyonda bile 10 adet ücretsiz takma ad hakkı vermesi. Kayıt olduğum yerlere bu takma adı vererek ana hesabın güvenliğini korumak asıl amacım. Şuan ki kullandığım Microsoft hesabım veri sızıntısında ortaya çıkmış bu yüzden çok sayıda spam mail vs. problemleri yaşıyorum. Tüm hesaplarımı yeni bir maile geçirmeyi planlıyorum. Protonun bu ana maili gizleme özelliği yüzünden merak ediyorum açıkçası, mailler de gecikme vs. problem var mı diye. Ücretli versiyonunu kullanmayı planlıyorum alırsam.

Bu tam olarak nedir hocam normal Gmail'den farkı nedir ?
Hocam 10 takma ad vermesine bakmayın bence. Sizin ana bir e-posta adresiniz olsun her şeyi oradan halledersiniz. Bir de fake bir gmail hesabı açarsınız kullanmadığınız sitelerde onu girersiniz. En kötü onda sızıntı olur sorun olmaz. 10 senedir kullandığım hesap var böyle kaç tane mail gelmiş spam falan. Size attığım linkte gelişmiş koruma programı var. O hesaba sadece güvenlik veya geçiş anahtarı ile girmenizi sağlıyor. Harici giriş yaptırmıyor. Google hesabınızın güvenliğini maksimum seviyeye çıkarıyor. Apk bile yükleyemiyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı