nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Aralık 2020 #1 Merhaba, Son sürüm Proton indirdim. Linux Mint 20 kullanıyorum fakat oyunu açmıyor. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Merhaba, Son sürüm Proton indirdim. Linux Mint 20 kullanıyorum fakat oyunu açmıyor. Yardım edebilirseniz sevinirim.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #2 Hangi oyun?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 5 Aralık 2020 #3 Dostum açmaya çalıştığın oyunu söyleseydin keşke.
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Aralık 2020 #4 GNU or NOT dedi: Hangi oyun? Genişletmek için tıkla... Among us
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 5 Aralık 2020 #5 nefsdead dedi: Merhaba, Son sürüm Proton indirdim. Linux Mint 20 kullanıyorum fakat oyunu açmıyor. Yardım edebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hata çıktısı nedir?
nefsdead dedi: Merhaba, Son sürüm Proton indirdim. Linux Mint 20 kullanıyorum fakat oyunu açmıyor. Yardım edebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hata çıktısı nedir?
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #6 nefsdead dedi: Among us Genişletmek için tıkla... Ben Wine ile çalıştırmıştım sorunsuz çalışıyordu. Genelde Unity ile yapılan oyunları Wine çalıştırır.
nefsdead dedi: Among us Genişletmek için tıkla... Ben Wine ile çalıştırmıştım sorunsuz çalışıyordu. Genelde Unity ile yapılan oyunları Wine çalıştırır.
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Aralık 2020 #7 gen2 dedi: Hata çıktısı nedir? Genişletmek için tıkla... Oynaya basıyorum hazlanıyor vs. diyor Launching diyor fakat sonrasında açılmadan kapanıyor GNU or NOT dedi: Ben Wine ile çalıştırmıştım sorunsuz çalışıyordu. Genelde Unity ile yapılan oyunları Wine çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Nasıl Wine ile açabilirim?
gen2 dedi: Hata çıktısı nedir? Genişletmek için tıkla... Oynaya basıyorum hazlanıyor vs. diyor Launching diyor fakat sonrasında açılmadan kapanıyor GNU or NOT dedi: Ben Wine ile çalıştırmıştım sorunsuz çalışıyordu. Genelde Unity ile yapılan oyunları Wine çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Nasıl Wine ile açabilirim?
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #8 nefsdead dedi: Oynaya basıyorum hazlanıyor vs. diyor Launching diyor fakat sonrasında açılmadan kapanıyor Genişletmek için tıkla... Steam'den oyun klasörüne git seçeneğine tıklayarak klasörü aç. Sağ tıktan Burada terminal aç seçeneğine tıkla. wine oyun-ismi diyerek çalıştır. Eğer olursa özel .desktop dosyası oluştururuz.
nefsdead dedi: Oynaya basıyorum hazlanıyor vs. diyor Launching diyor fakat sonrasında açılmadan kapanıyor Genişletmek için tıkla... Steam'den oyun klasörüne git seçeneğine tıklayarak klasörü aç. Sağ tıktan Burada terminal aç seçeneğine tıkla. wine oyun-ismi diyerek çalıştır. Eğer olursa özel .desktop dosyası oluştururuz.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 5 Aralık 2020 #9 Kod:Panoya kopyala PROTON_NO_ESYNC=1 PROTON_USE_WINED3D=1 %command% Bu başlatma seçeneğini ekleyin.
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Aralık 2020 #10 GNU or NOT dedi: Steam'den oyun klasörüne git seçeneğine tıklayarak klasörü aç. Sağ tıktan Burada terminal aç seçeneğine tıkla. wine oyun-ismi diyerek çalıştır. Genişletmek için tıkla... bash: Wine: komut yok diyor. Rashmore dedi: Kod:Panoya kopyala PROTON_NO_ESYNC=1 PROTON_USE_WINED3D=1 %command% Bu başlatma seçeneğini ekleyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.
GNU or NOT dedi: Steam'den oyun klasörüne git seçeneğine tıklayarak klasörü aç. Sağ tıktan Burada terminal aç seçeneğine tıkla. wine oyun-ismi diyerek çalıştır. Genişletmek için tıkla... bash: Wine: komut yok diyor. Rashmore dedi: Kod:Panoya kopyala PROTON_NO_ESYNC=1 PROTON_USE_WINED3D=1 %command% Bu başlatma seçeneğini ekleyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.