Proton, Stealth VPN Protokolünü Windows’a Getirdi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Proton Stealth VPN Windows

Proton, 12 farklı ülkeye yeni sunucular eklerken Windows için Stealth Protocol desteği, Android’de uygulama maskeleme ve daha fazlası gibi yeni sansür karşıtı özellikler sunuyor. Yeni Proton VPN sunucuları artık Afganistan, Bahreyn, Eritre, Etiyopya, Irak, Kuveyt, Libya, Suudi Arabistan, Sudan, Tacikistan, Türkmenistan ve Yemen ülkelerinde de mevcut. Geliştiriciler, hedeflerinin ifade özgürlüğünü desteklemek ve “hükümet baskıları ve […]

Devamı: Proton, Stealth VPN Protokolünü Windows’a Getirdi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Güzel uygulama olmuş ancak proton'un yasaklı ülkelerde kendi uygulamasını indirirebilmeleri için TOR browser gibi farklı yollar da eklemesi gerekiyor. Daha önce Superonline kullanan bir arkadaşım uygulamayı indirmekte zorlandığı için(domainlerine erişemediğinden) kendim indirip yüklemem gerekmişti kendisine. Daha sonra üyelik açarken de zorlanmıştık, yanlış hatırlamıyorsam Proton'a üye olabilmesi için farklı bir ücretsiz VPN kullanmak zorunda kalmıştı 😅

Ufak bir düzenleme
Geçen sefer dikkatimden kaçmış olmalı, bu mesajı yazar yazmaz kontrol etme gereği duydum ve github üzerinden de client'ları indirebildiğimizi öğrendim:

Android
Windows

Uygulamaları bu şekilde sansüre takılmadan indirebilirsiniz. Ancak kayıtlı bir hesabınız yoksa onun için hâlâ biraz uğraşmanız gerekecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı