Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2025 #1 Protonu açtım hızlı bağlan dedim lakin bu ekranda kaldı bağlanmıyor.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.172 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #2 Paronim dedi: Protonu açtım hızlı bağlan dedim lakin bu ekranda kaldı bağlanmıyor. Eki Görüntüle 2446976 Genişletmek için tıkla... hollanda sunucusu bozuk sanırım şuan.
Paronim dedi: Protonu açtım hızlı bağlan dedim lakin bu ekranda kaldı bağlanmıyor. Eki Görüntüle 2446976 Genişletmek için tıkla... hollanda sunucusu bozuk sanırım şuan.
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 16 Mart 2025 #3 Paronim dedi: Protonu açtım hızlı bağlan dedim lakin bu ekranda kaldı bağlanmıyor. Eki Görüntüle 2446976 Genişletmek için tıkla... Protokolü değiştir.
Paronim dedi: Protonu açtım hızlı bağlan dedim lakin bu ekranda kaldı bağlanmıyor. Eki Görüntüle 2446976 Genişletmek için tıkla... Protokolü değiştir.
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2025 #4 902722 dedi: Protokolü değiştir. Genişletmek için tıkla... Derken hocam? ubiiyy dedi: hollanda sunucusu bozuk sanırım şuan. Genişletmek için tıkla... Az bekleyeyim geçer herhal.
902722 dedi: Protokolü değiştir. Genişletmek için tıkla... Derken hocam? ubiiyy dedi: hollanda sunucusu bozuk sanırım şuan. Genişletmek için tıkla... Az bekleyeyim geçer herhal.
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 16 Mart 2025 #5 Paronim dedi: Derken hocam? Az bekleyeyim geçer herhal. Genişletmek için tıkla... Hocam wireguard yerine openvpn'i seçin.
Paronim dedi: Derken hocam? Az bekleyeyim geçer herhal. Genişletmek için tıkla... Hocam wireguard yerine openvpn'i seçin.
17kHerze Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 291 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #6 WARP'a geç kafan rahat kalsın. Geçmem dersen ülke değiş.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.172 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #7 Paronim dedi: Derken hocam? Az bekleyeyim geçer herhal. Genişletmek için tıkla... Dün bir hocamdan gördüm birkaç gündür böyle sanırım. Bu arada VPN'i Discord için mi kullanacaksın?
Paronim dedi: Derken hocam? Az bekleyeyim geçer herhal. Genişletmek için tıkla... Dün bir hocamdan gördüm birkaç gündür böyle sanırım. Bu arada VPN'i Discord için mi kullanacaksın?
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2025 #8 ubiiyy dedi: Dün bir hocamdan gördüm birkaç gündür böyle sanırım. Bu arada VPN'i Discord için mi kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
ubiiyy dedi: Dün bir hocamdan gördüm birkaç gündür böyle sanırım. Bu arada VPN'i Discord için mi kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.172 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #9 Paronim dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman eğer Superonline kullanmıyorsan hocamın dediği gibi WARP kullan. Ya da GoodbyeDPI kur, hem internetin de yavaşlamaz bu şekilde.
Paronim dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman eğer Superonline kullanmıyorsan hocamın dediği gibi WARP kullan. Ya da GoodbyeDPI kur, hem internetin de yavaşlamaz bu şekilde.
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2025 #10 902722 dedi: Hocam wireguard yerine openvpn'i seçin. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam sağolun. ubiiyy dedi: O zaman eğer Superonline kullanmıyorsan hocamın dediği gibi WARP kullan. Ya da GoodbyeDPI kur, hem internetin de yavaşlamaz bu şekilde. Genişletmek için tıkla... İnternetimin adı hocam.
902722 dedi: Hocam wireguard yerine openvpn'i seçin. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam sağolun. ubiiyy dedi: O zaman eğer Superonline kullanmıyorsan hocamın dediği gibi WARP kullan. Ya da GoodbyeDPI kur, hem internetin de yavaşlamaz bu şekilde. Genişletmek için tıkla... İnternetimin adı hocam.