Proton VPN Free yeterli midir?

471153

Hectopat
Merhaba. Free sürümü kurdum ve kullanmaktayım. Güvenlik için kullanıyorum. Yeterli midir bu program?

İyidir. Gizlilik için çıtayı arttırmak istiyorsanız Mullvad var ama Free'de kullanabileceğiniz en iyi VPN'dir.

İyidir. Gizlilik için çıtayı arttırmak istiyorsanız Mullvad var ama Free'de kullanabileceğiniz en iyi VPN'dir.
Finansal olarak uygun olduğumda dediğiniz programı kullanabilirim hocam. Şuan ücretsiz olarak bunu kullansam hiç kullanmamaktan iyidir diye düşünüyorum.

Kisitlamalari asmak icin iyidir. Guvenlik icin, hele takip edilmemek icin hic bir bedava VPN iyi degildir.

Finansal olarak uygun olduğumda dediğiniz programı kullanabilirim hocam. Şuan ücretsiz olarak bunu kullansam hiç kullanmamaktan iyidir diye düşünüyorum.
Dediğim gibi, beleş olarak kullanabileceğiniz en iyisidir. İleride MullVad'a geçerseniz daha iyi olur. Proton'da tamamen temiz değildir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…