THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 30 Eylül 2024 #11 Güvenli değil. Geçmişi mining ve kişisel bilgileri paylaşan Tesonet ile iş birliği var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Güvenli değil. Geçmişi mining ve kişisel bilgileri paylaşan Tesonet ile iş birliği var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ugurcan526 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #12 da THE_MILLER dedi: Güvenli değil. Geçmişi mining ve kişisel bilgileri paylaşan Tesonet ile iş birliği var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... daha önce bu haberi duymamıştım
da THE_MILLER dedi: Güvenli değil. Geçmişi mining ve kişisel bilgileri paylaşan Tesonet ile iş birliği var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... daha önce bu haberi duymamıştım
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.663 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 30 Eylül 2024 #13 THE_MILLER dedi: Güvenli değil. Geçmişi mining ve kişisel bilgileri paylaşan Tesonet ile iş birliği var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... saklayacağım bir şey yok. Ve hiç bir vpn güvenli değil. ama mining yaptığını zannetmiyorum. THE_MILLER dedi: Güvenli değil. Geçmişi mining ve kişisel bilgileri paylaşan Tesonet ile iş birliği var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ESET'ten tam tarama yaptım. Hiç bir şey çıkmadı zaten vazgeçtim. 469070 dedi: Programları lütfen kendi sitelerinden indirin. En sağlıklısı bu olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam ağabeyim kendi sitesinden indirmiş. Virüstotal'e bende baktım. Tarayamadığı şeyler güvenli şeyler. Ayrıca ESET'ten tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Son düzenleme: 30 Eylül 2024
THE_MILLER dedi: Güvenli değil. Geçmişi mining ve kişisel bilgileri paylaşan Tesonet ile iş birliği var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... saklayacağım bir şey yok. Ve hiç bir vpn güvenli değil. ama mining yaptığını zannetmiyorum. THE_MILLER dedi: Güvenli değil. Geçmişi mining ve kişisel bilgileri paylaşan Tesonet ile iş birliği var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ESET'ten tam tarama yaptım. Hiç bir şey çıkmadı zaten vazgeçtim. 469070 dedi: Programları lütfen kendi sitelerinden indirin. En sağlıklısı bu olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam ağabeyim kendi sitesinden indirmiş. Virüstotal'e bende baktım. Tarayamadığı şeyler güvenli şeyler. Ayrıca ESET'ten tam tarama yaptım bir şey çıkmadı.