E Ensarİsmailll Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #1 Protonmail'de bana mail atan birini nasıl spame gönderebilirim? Sürekli mail gönderiyor. Engelleme ya da gelenleri spame iletme gibi bir özellik var mı?
Protonmail'de bana mail atan birini nasıl spame gönderebilirim? Sürekli mail gönderiyor. Engelleme ya da gelenleri spame iletme gibi bir özellik var mı?
Kordyss99 Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #2 Spam olarak işaretlemek istediğin postaya gel sağ tıkla daha fazlaya tıkla ve spam tuşuna bas.
E Ensarİsmailll Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #3 Kordyss99 dedi: Spam olarak işaretlemek istediğin postaya gel sağ tıkla daha fazlaya tıkla ve spam tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Tek bir postayı değil o kişiden gelecek olan tüm postaları
Kordyss99 dedi: Spam olarak işaretlemek istediğin postaya gel sağ tıkla daha fazlaya tıkla ve spam tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Tek bir postayı değil o kişiden gelecek olan tüm postaları
Kordyss99 Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #4 Ensarİsmailll dedi: Tek bir postayı değil o kişiden gelecek olan tüm postaları Genişletmek için tıkla... Zaten spama attıgında o postayla ilgili her şeyi spama atar
Ensarİsmailll dedi: Tek bir postayı değil o kişiden gelecek olan tüm postaları Genişletmek için tıkla... Zaten spama attıgında o postayla ilgili her şeyi spama atar
E Ensarİsmailll Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #5 Kordyss99 dedi: Zaten spama attıgında o postayla ilgili her şeyi spama atar Genişletmek için tıkla... İstenmeyen kutusuna atıyorum yenisi gelince oraya atmıyor bildirim geliyor sürekli
Kordyss99 dedi: Zaten spama attıgında o postayla ilgili her şeyi spama atar Genişletmek için tıkla... İstenmeyen kutusuna atıyorum yenisi gelince oraya atmıyor bildirim geliyor sürekli