ProtonVPN erişim engeli devam ediyor mu?

Voyager 2

Centipat
Daha fazla  
Hocalarım birçok kişi önerdiği için ProtonVPN uygulamasını indirdim, haber kaynaklarında 2023 yılında ProtonVPN'e erişim engeli konulduğu yazılmış ancak hala kullanan kişiler görüyorum. Bu uygulamayı kullanmam bir sıkıntı yaratır mı?

(Düzenlendi)

Son düzenleme:

Hocam uygulamayı indirmişsiniz kurmuşsunuz deneyin deneyince bir şey olmayacak. Zaten engelliyse bağlanamayacaksınız. Ve hayır bir ceza yemezsiniz.

Ne anlatıyorsunuz anlamadım hocam? ProtonVPN şu an erişime açık, uygulama açılıyor, kullanmanızda da herhangi bir ceza yemezsiniz.

Ceza yemezsiniz. Sosyal medyada gördüğünüz VPN haberlerine inanmayın.

Ne anlatıyorsunuz anlamadım hocam? ProtonVPN şu an erişime açık, uygulama açılıyor, kullanmanızda da herhangi bir ceza yemezsiniz.
Hocam demeye çalıştığım bazı haber kaynaklarında ProtonVPN'e erişim engeli konulduğu yazılmış ancak hala kullanan kişiler görüyorum. Bu uygulamayı kullanmam bir sıkıntı yaratır mı? Bu işlerden pek fazla anlayan bir insan değilim.

Uzun zamandır bende var ve aktif olarak da arada sırada kullanıyorum bir sorun yok.

Hayır hocam ne sıkıntısı olacak, ProtonVPN hem arkasında ki yazılım şirketi olarak, hem de uygulama olarak, en güvenli VPN'dir kendisi. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Ayrıca yalan haberlere de inanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…