ProtonVPN, Protonmail ve Proton hizmetleri Türkiye'de Yasaklandı!

Bu neyin saçmalığı ya? Benim her şeyim protonmail'de. Mobil uygulaması çalışıyor ama birkaç gündür tarayıcıdan giremiyordum. Sebebi buymuş demek ki. Şimdi yasaklanınca ben hesaplarıma erişemeyecek miyim? Ya da başkaları bana e posta gönderemeyecek mi?

Kablonet'te bant daraltılması var. Mail çok yavaş açılıyor. Gerçekten de mailin engellenmesi nasıl bir saçmalıktır? Anlamak mümkün değil...

Kablonet'te bant daraltılması var. Mail çok yavaş açılıyor. Gerçekten de mailin engellenmesi nasıl bir saçmalıktır? Anlamak mümkün değil...
Protonmail'in mobil uygulamasının ayarlarında "alternatif yönlendirme" diye bir şey var. Onu açarsanız mobil uygulamayı sorunsuz kullanabiliyorsunuz. Tarayıcıdan girilmiyor ama.

ProtonVPN kullanıyordum bağlanamıyordum, ayarlardan stealth e getirince çalışmaya başladı. Ayrıca Cloudflare WARP da çalışıyor.

Böyle saçma bir yasağın olması kötü cidden. Proton kaliteli VPN'dir hiçbir sorun yaşamadım.

Son düzenleme:
İpvanish kullanıyorum türk Telekom sağlayıcısında bağlanmıyor. Ama bunun için bir ayarı var ipvanish'in scramble diye yasaklı olsa da bağlanıyor.

Şöyle ki

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-14-22-34-17-747_com.ixolit.ipvanish.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 226
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…