emre akar Kilopat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #61 phaced dedi: Benim Steam hesabı protona kayıtlı ne olacak şimdi maile VPN ile mi girmek zorunda kalacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi akla hizmet proton maile Steam hesabi tanimladin onda mail şifresini unutunca mail ucmuyor muydu?
phaced dedi: Benim Steam hesabı protona kayıtlı ne olacak şimdi maile VPN ile mi girmek zorunda kalacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi akla hizmet proton maile Steam hesabi tanimladin onda mail şifresini unutunca mail ucmuyor muydu?
phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #62 emre akar dedi: Hocam hangi akla hizmet proton maile Steam hesabi tanimladin onda mail şifresini unutunca mail ucmuyor muydu? Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duyuyorum bunu. Ek olarak defterde tutuyorum bu durumlar için. Sıfırlanabiliyormuş yeni baktım.
emre akar dedi: Hocam hangi akla hizmet proton maile Steam hesabi tanimladin onda mail şifresini unutunca mail ucmuyor muydu? Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duyuyorum bunu. Ek olarak defterde tutuyorum bu durumlar için. Sıfırlanabiliyormuş yeni baktım.
6 636037 Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 16 Aralık 2023 #63 xopeSs dedi: GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) bu program açık iken istediğiniz VPN'i kullanabilirsiniz. BTK bu sitelere giremeyelim diye DPI engelleme sistemini kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Android içinde bunun benzeri var mi? 505552 dedi: BTK'nın kapattırdığı/kapattırmaya çalıştığı VPN'ler: Eki Görüntüle 2053543 Genişletmek için tıkla... Amaç?
xopeSs dedi: GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) bu program açık iken istediğiniz VPN'i kullanabilirsiniz. BTK bu sitelere giremeyelim diye DPI engelleme sistemini kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Android içinde bunun benzeri var mi? 505552 dedi: BTK'nın kapattırdığı/kapattırmaya çalıştığı VPN'ler: Eki Görüntüle 2053543 Genişletmek için tıkla... Amaç?
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #64 636037 dedi: Android içinde bunun benzeri var mi? Genişletmek için tıkla... GitHub - nomoresat/DPITunnel-android Contribute to nomoresat/DPITunnel-android development by creating an account on GitHub. github.com
636037 dedi: Android içinde bunun benzeri var mi? Genişletmek için tıkla... GitHub - nomoresat/DPITunnel-android Contribute to nomoresat/DPITunnel-android development by creating an account on GitHub. github.com
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.249 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 16 Aralık 2023 #65 Gereksiz politika uyguluyorlar son 2 aydır.
EXeTz Femtopat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #66 333365 dedi: Yasaklandığına dair kaynak gösterebilir misiniz? Biraz araştırma yaptım ancak hiçbir haber sitesinin haberine denk gelemedim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ne yazık ki yasaklandı sanırım Türk Telekom VPN'lere karşı şiddetli Play Store'de belirtti ProtonVPN Türkiye IPS sertifikalarını ilgilendiğini.
333365 dedi: Yasaklandığına dair kaynak gösterebilir misiniz? Biraz araştırma yaptım ancak hiçbir haber sitesinin haberine denk gelemedim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ne yazık ki yasaklandı sanırım Türk Telekom VPN'lere karşı şiddetli Play Store'de belirtti ProtonVPN Türkiye IPS sertifikalarını ilgilendiğini.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 19 Ocak 2024 #67 Windows'ta bağlanma sorunu yaşıyorum. Sunucular gözükmüyor. Tekrar çalıştırmanın bir yolu var mı?
phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #68 Thomas_Anderson dedi: Windows'ta bağlanma sorunu yaşıyorum. Sunucular gözükmüyor. Tekrar çalıştırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... VPN açıp VPN'ye bağlanılabilir.
Thomas_Anderson dedi: Windows'ta bağlanma sorunu yaşıyorum. Sunucular gözükmüyor. Tekrar çalıştırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... VPN açıp VPN'ye bağlanılabilir.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 19 Ocak 2024 #69 phaced dedi: VPN açıp VPN'ye bağlanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yazdığımdan sonra tekrar bağlandı.
phaced dedi: VPN açıp VPN'ye bağlanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yazdığımdan sonra tekrar bağlandı.
phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #70 Thomas_Anderson dedi: Yazdığımdan sonra tekrar bağlandı. Genişletmek için tıkla... Kapatılmamış mıydı nasıl bağlandınız?
Thomas_Anderson dedi: Yazdığımdan sonra tekrar bağlandı. Genişletmek için tıkla... Kapatılmamış mıydı nasıl bağlandınız?