Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 20 Ocak 2024 #71 phaced dedi: Kapatılmamış mıydı nasıl bağlandınız? Genişletmek için tıkla... Çok yavaş da olsa bağlanıyor. Türk Telekom da kapalı ama Turkcell de açık proton.
phaced dedi: Kapatılmamış mıydı nasıl bağlandınız? Genişletmek için tıkla... Çok yavaş da olsa bağlanıyor. Türk Telekom da kapalı ama Turkcell de açık proton.
yigitcapone Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 12 Şubat 2024 #72 vatandaşın gizliliğiyle uğraşılıyor acaba bir hükümet neden vatandaşının özgürlüğünü ve çevrimiçi gizliliğine engel vurmak ister?
vatandaşın gizliliğiyle uğraşılıyor acaba bir hükümet neden vatandaşının özgürlüğünü ve çevrimiçi gizliliğine engel vurmak ister?
EXeTz Femtopat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #73 yigitcapone dedi: vatandaşın gizliliğiyle uğraşılıyor acaba bir hükümet neden vatandaşının özgürlüğünü ve çevrimiçi gizliliğine engel vurmak ister? Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda çok internetten dolandırıcılık yasa dışı olaylar oluyordu onun yüzünden olabilir.
yigitcapone dedi: vatandaşın gizliliğiyle uğraşılıyor acaba bir hükümet neden vatandaşının özgürlüğünü ve çevrimiçi gizliliğine engel vurmak ister? Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda çok internetten dolandırıcılık yasa dışı olaylar oluyordu onun yüzünden olabilir.
briang Picopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 432 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #74 yigitcapone dedi: vatandaşın gizliliğiyle uğraşılıyor acaba bir hükümet neden vatandaşının özgürlüğünü ve çevrimiçi gizliliğine engel vurmak ister? Genişletmek için tıkla... Başka türlü ifade özgürlüğü olur. İsteyen istediğini söyler bu da onların işine gelmez.
yigitcapone dedi: vatandaşın gizliliğiyle uğraşılıyor acaba bir hükümet neden vatandaşının özgürlüğünü ve çevrimiçi gizliliğine engel vurmak ister? Genişletmek için tıkla... Başka türlü ifade özgürlüğü olur. İsteyen istediğini söyler bu da onların işine gelmez.
yigitcapone Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 21 Şubat 2024 #75 briang dedi: Başka türlü ifade özgürlüğü olur. İsteyen istediğini söyler bu da onların işine gelmez. Genişletmek için tıkla... zaten herkesin kendi fikrin belirtmesi düşünce özgürlüğü değil midir ?
briang dedi: Başka türlü ifade özgürlüğü olur. İsteyen istediğini söyler bu da onların işine gelmez. Genişletmek için tıkla... zaten herkesin kendi fikrin belirtmesi düşünce özgürlüğü değil midir ?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 27 Şubat 2024 #76 Arkadaşlar site açılmayacak kadar yavaş çalışıyor artık.
I install.sh Yoctopat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 5 27 Şubat 2024 #77 Paul Walkers dedi: Arkadaşlar site açılmayacak kadar yavaş çalışıyor artık. Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende de geçerli, Türk Telekom kullanıyorum.
Paul Walkers dedi: Arkadaşlar site açılmayacak kadar yavaş çalışıyor artık. Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende de geçerli, Türk Telekom kullanıyorum.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 27 Şubat 2024 #78 install.sh dedi: Aynı durum bende de geçerli, Türk Telekom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mail göndereceğim birisine anonim olarak fakat site şu an hala yükleme aşamasında.
install.sh dedi: Aynı durum bende de geçerli, Türk Telekom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mail göndereceğim birisine anonim olarak fakat site şu an hala yükleme aşamasında.
yigitcapone Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 28 Şubat 2024 #79 f install.sh dedi: Aynı durum bende de geçerli, Türk Telekom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 dns denesene
f install.sh dedi: Aynı durum bende de geçerli, Türk Telekom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 dns denesene