Agony07 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar art.rcf movies.rcf scripts.rcf bu dosyaları nereye atmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #2 Agony07 dedi: Arkadaşlar art.rcf movies.rcf scripts.rcf bu dosyaları nereye atmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bulunduğu klasöre atılmıyor mu? O dosyaların olduğu konumu bulun ve oraya atıp dosyaları değiştirin. Artı 0 Eksi
Agony07 dedi: Arkadaşlar art.rcf movies.rcf scripts.rcf bu dosyaları nereye atmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bulunduğu klasöre atılmıyor mu? O dosyaların olduğu konumu bulun ve oraya atıp dosyaları değiştirin.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 Oyunun dosya konumunda bu dosyalarla aynı isimli dosyalar arayın. Sonra bu dosyaları oraya taşıyıp değiştirin. Artı 0 Eksi
Oyunun dosya konumunda bu dosyalarla aynı isimli dosyalar arayın. Sonra bu dosyaları oraya taşıyıp değiştirin.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #4 Agony07 dedi: Arkadaşlar art.rcf movies.rcf scripts.rcf bu dosyaları nereye atmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla prototype 1'in TR yaması yok. Artı 0 Eksi
Agony07 dedi: Arkadaşlar art.rcf movies.rcf scripts.rcf bu dosyaları nereye atmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla prototype 1'in TR yaması yok.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #5 K.Makise dedi: Bildiğim kadarıyla prototype 1'in TR yaması yok. Genişletmek için tıkla... Var hocam bir sürü. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Bildiğim kadarıyla prototype 1'in TR yaması yok. Genişletmek için tıkla... Var hocam bir sürü.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #6 EMİR37 dedi: Var hocam bir sürü. Genişletmek için tıkla... İki yıl önce yoktu yeni çıktı herhalde. Artı 0 Eksi
KS KS Agony07 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #7 K.Makise dedi: Bildiğim kadarıyla prototype 1'in TR yaması yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yok diye biliyordum internetten buldum. yaraliordek dedi: Oyunun dosya konumunda bu dosyalarla aynı isimli dosyalar arayın. Sonra bu dosyaları oraya taşıyıp değiştirin. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Bildiğim kadarıyla prototype 1'in TR yaması yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yok diye biliyordum internetten buldum. yaraliordek dedi: Oyunun dosya konumunda bu dosyalarla aynı isimli dosyalar arayın. Sonra bu dosyaları oraya taşıyıp değiştirin. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim