MiraChi Decapat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #11 Merhaba test aşaması tam olarak ne durumda? Bilgi verebilir misiniz acaba?
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 4 Eylül 2021 #12 MiraChi dedi: Merhaba test aşaması tam olarak ne durumda? Bilgi verebilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Şu an baktım hâlâ test aşamasında.
MiraChi dedi: Merhaba test aşaması tam olarak ne durumda? Bilgi verebilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Şu an baktım hâlâ test aşamasında.
MiraChi Decapat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #13 AGI dedi: Şu an baktım hâlâ test aşamasında. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne kadarı tamamlanmış onu bilme istiyorum. Oyuna başlayacaktım ama bu çalışmayı gördüm bende beklemeyi seçtim.
AGI dedi: Şu an baktım hâlâ test aşamasında. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne kadarı tamamlanmış onu bilme istiyorum. Oyuna başlayacaktım ama bu çalışmayı gördüm bende beklemeyi seçtim.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 5 Eylül 2021 #14 MiraChi dedi: Tam olarak ne kadarı tamamlanmış onu bilme istiyorum. Oyuna başlayacaktım ama bu çalışmayı gördüm bende beklemeyi seçtim. Genişletmek için tıkla... Çevirinin %100'ü test aşamasının da %50'si bitmiş.
MiraChi dedi: Tam olarak ne kadarı tamamlanmış onu bilme istiyorum. Oyuna başlayacaktım ama bu çalışmayı gördüm bende beklemeyi seçtim. Genişletmek için tıkla... Çevirinin %100'ü test aşamasının da %50'si bitmiş.
mesco1905 Kilopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Ticaret (al sat) 12 Eylül 2021 #15 Son durum nedir reis?
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 12 Eylül 2021 #16 mesco1905 dedi: Son durum nedir reis? Genişletmek için tıkla... gfceviri.tk Questo dominio potrebbe essere in vendita! www.gfceviri.tk
mesco1905 dedi: Son durum nedir reis? Genişletmek için tıkla... gfceviri.tk Questo dominio potrebbe essere in vendita! www.gfceviri.tk
İ İblisina Yoctopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #17 AGI dedi: Çevirinin %100'ü test aşamasının da %50'si bitmiş. Genişletmek için tıkla... 2022'ye girdik artık çıkar mı?
AGI dedi: Çevirinin %100'ü test aşamasının da %50'si bitmiş. Genişletmek için tıkla... 2022'ye girdik artık çıkar mı?
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 1 Şubat 2022 #18 İblisina dedi: 2022'ye girdik artık çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bende oyunu yeni aldım çıkmasını bekliyorum yamanın.
İblisina dedi: 2022'ye girdik artık çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bende oyunu yeni aldım çıkmasını bekliyorum yamanın.
kedy2 Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #19 Salsa dedi: Evet. Ücretli yama yapmak zaten bir suçtur. Yama yapmakta kendi başına bir suçtur ama ücretli yapmak daha sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Yama ne zamana hazır olur? Bir bilgilendirme veya açıklama falan var mı?
Salsa dedi: Evet. Ücretli yama yapmak zaten bir suçtur. Yama yapmakta kendi başına bir suçtur ama ücretli yapmak daha sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Yama ne zamana hazır olur? Bir bilgilendirme veya açıklama falan var mı?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #20 kedy2 dedi: Merhabalar. Yama ne zamana hazır olur? Bir bilgilendirme veya açıklama falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben yamanın hazırlanma kısmıyla ilgilenmiyorum. O yüzden ben kendim size bir tarih veremem.
kedy2 dedi: Merhabalar. Yama ne zamana hazır olur? Bir bilgilendirme veya açıklama falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben yamanın hazırlanma kısmıyla ilgilenmiyorum. O yüzden ben kendim size bir tarih veremem.